Ο Bennacer εξηγεί πώς ο Ιμπραχίμοβιτς βελτίωσε το Μιλάνο

Ο Ισμαέλ Μπένασερ εξήγησε πώς ο συμπαίκτης Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς έχει ανεβάσει τη λέσχη σε άλλο επίπεδο από την επιστροφή του.

Ο Αλγερινός μέσος Ισμαέλ Μπενασέρ ξεχώρισε τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς για την έμπνευση του Μίλαν να στοχεύσει στον τίτλο της Σέριε Α αυτή τη σεζόν με τη νικητήρια νοοτροπία του.

Ο μεγάλος Σουηδός επέστρεψε στο Serie A τον Ιανουάριο του 2020 και έχει αποδειχθεί ότι είναι μια μεγάλη δύναμη, καθώς το Μιλάνο έχουν αυξηθεί για να είναι γνήσιοι διεκδικητές τίτλου.

Μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, ο 39χρονος έχει σκοράρει 15 γκολ σε 15 συμμετοχές πρωταθλήματος για τους Rossoneri, είναι έξι πόντους πίσω από τους αντιπάλους τους Inter Milan.

Ο Μπενασέρ επαίνεσε τον αντίκτυπο του Ιμπραχίμοβιτς στην ομάδα και κάλεσε επίσης τους συμπαίκτες του να μην χάσουν την προσοχή τους καθώς ετοιμάζονται να φιλοξενήσουν τη Σαμπντόρια για το πρωτάθλημα το Σάββατο.

«Όλοι τον γνωρίζουν, τη νοοτροπία του — είναι νικητής» είπε ο Bennacer στο Reuters.

«Ίσως δεν είχαμε αυτή την εμπειρία που έφερε μαζί του. Είναι καλό για εμάς τους νέους παίκτες, επειδή βελτιωθήκαμε σε αυτό. Τώρα θέλουμε να κερδίσουμε όπως θέλει να κερδίσει.

«Το επίπεδό μας είναι καλύτερο ακόμα και στην εκπαίδευση. Στην εκπαίδευση θέλουμε να κερδίσουμε, και το έφερε αυτό.

«Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε. Αλλά υπάρχουν ακόμα 10 παιχνίδια μέχρι το τέλος Μαΐου και αν δεν τα πάμε καλά όλοι θα ξεχάσουν όλα όσα κάναμε πριν. Κάθε παιχνίδι πρέπει να είναι σαν το τελευταίο για εμάς».

Bennacer έχει αγωνιστεί με προβλήματα τραυματισμού αυτή τη σεζόν, περιορίζοντας τον σε μόλις οκτώ Serie A ξεκινά αυτή την εκστρατεία.

Ο 23χρονος χαρακτήρισε την εμπειρία του στο περιθώριο ως τη μεγαλύτερη που έχει αντιμετωπίσει ποτέ στη νέα του καριέρα. Ανεξάρτητα από αυτό, είναι έτοιμος να μπει στην ομάδα του Pioli ακόμη και με τα συμφόρηση.

Πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο γιατί ήταν ο πρώτος μεγάλος τραυματισμός της καριέρας μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, πώς να σκεφτώ. Αλλά ό, τι συμβαίνει στη ζωή, θα παραμείνω θετικός»

«Ακόμα κι αν παίζαμε κάθε μέρα θα ήθελα να παίξω. Αλλά είναι αλήθεια, δεν έχω παίξει ποτέ κάθε τρεις μέρες στην καριέρα μου.»

«Το να παίζω δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα είναι λίγο διαφορετικό για μένα και το σώμα μου. Πρέπει να αναρρώσεις καλύτερα, να τρως καλύτερα, να κοιμάσαι καλύτερα. Πρέπει να τα κάνεις όλα καλύτερα.»