Ο Bartomeu σπάει σιωπή εν μέσω κατηγοριών για διαρροή συμβολαίου Messi

Τα στοιχεία πληρωμής του εξαπλάσιο νικητή του Ballon d’Or κυκλοφόρησαν πρόσφατα σύμφωνα με τα οποία θα κέρδιζε περισσότερα από 555 εκατ. ευρώ σε τέσσερα χρόνια.

Ο Josep Bartomeu, πρώην πρόεδρος της FC Barcelona, έχει διαψεύσει ισχυρισμούς ότι εμπλέκεται στη διαρροή των λεπτομερειών του συμβολαίου του Lionel Messi.

Την Κυριακή, η ισπανική εφημερίδα El Mundo κυκλοφόρησε μια έκθεση δίνοντας μια εικόνα για το φαραωνικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Messi με τη Βαρκελώνη το 2017.

Η έκθεση ισχυρίστηκε ότι το mercurial forward θα λάβει συνολικά €555 εκατ. ευρώ σε διάστημα τεσσάρων ετών, το οποίο περιλαμβάνει τον μισθό του, τα μπόνους πίστης και τα τέλη εγγραφής.

Οι πληροφορίες σχετικά με το μαμούθ συμβόλαιό του ήταν αποκλειστικές, και ο καπετάνιος της Αργεντινής θεωρείται ότι ψάχνει για τον χαφιέ που είναι υπεύθυνος για τη διαρροή.

Ο Μπαρτομέου είναι ύποπτος ως η προέλευση της διαρροής, αλλά ο πρώην πρόεδρος της Βάρκα αρνείται να περάσει τις εμπιστευτικές πληροφορίες.

«Είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα και είναι εντελώς παράνομο να διαρρεύσουν επαγγελματικά συμβόλαια», είπε στο Esport3, μέσω Marca.

«Το να μιλάς στην τηλεόραση και να κατηγορείς είναι εύκολο, αλλά δεν είναι αστείο και αυτό θα καταλήξει στο δικαστήριο.

«Με την ευκαιρία, ο Λίο αξίζει αυτά που κερδίζει. Τόσο για επαγγελματικούς όσο και για εμπορικούς λόγους. Χωρίς την πανδημία, η Βαρκελώνη θα μπορούσε εύκολα να πληρώσει αυτά τα στοιχεία».