Ο Barnett διευκρινίζει τα σχόλια του Gareth Bale σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε πρόσφατη συνέντευξη για το ESPN, ο Jonathan Barnet διευκρίνισε τα πρόσφατα σχόλια του Gareth Bale σχετικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης και την πρόθεσή του να επιστρέψει.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μας εξέπληξε όλους με μια πρόσφατη δήλωση στην οποία υπαινίσσεται ότι θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό είναι πραγματικά παράξενο γιατί είχαμε την εντύπωση ότι ο Ουαλός δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος κατά τους τελευταίους μήνες του στο ισπανικό κλαμπ. Σήμερα, διασκεδάζει τόσο στο Τότεναμ όσο και στην Ουαλία. Ωστόσο, ήταν επίσης πιθανό ο Gareth να περιμένει τον Zinedine Zidane να απολυθεί και να επιστρέψει.

Αλλά σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο ESPN, ο Τζόναθαν Μπαρνέτ διευκρίνισε τις δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ. Είναι πεπεισμένος ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό το θέμα: «Είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε. Τα λόγια του Gareth βγήκαν εντελώς εκτός πλαισίου», είπε ο ατζέντης του παίκτη. Εκ των υστέρων, ο Μπαρνέτ έχει επίσης κακή σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν θέλει να επιστρέψει ο παίκτης του.

Θα μπορούσε ο Γκάρεθ Μπέιλ να παραμείνει στο Τότεναμ;

Αυτό εξαρτάται αυστηρά από τη θέση του Daniel Levy σχετικά με τους μισθούς και την τιμή του Gareth Bale. Αν νομίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης του ζητάει πολλά, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να παραμείνει στο κλαμπ. Στο παρελθόν, ο Levy ήταν γνωστός για την άρνηση να πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για κάθε παίκτη. Η επιλογή του Bale ήταν είτε να μείνει στο Spurs ή να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Αν τελειώσει τη σεζόν σε καλή κατάσταση, υπάρχει πιθανότητα και άλλοι σύλλογοι να είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τη μεταφορά του. Ίσως κλαμπ όπως το PSG ή το AS Monaco θα μπορούσαν να σκεφτούν την υπογραφή του Ουαλού. Ο Τζόναθαν Μπαρνέτ θα κάνει ό, τι περνάει από το χέρι του για να εμποδίσει τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στο Λος Μπλάνκος ξανά. Και οι δύο πέρασαν κάποιες στιγμές που δεν θέλουν να επαναλάβουν.