Ο Bailly έστειλε μια μεγάλη προειδοποίηση μεταφοράς στον Man United

Παρά την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου, ο Eric Bailly λέει ότι θα διερευνήσει άλλες επιλογές εάν δεν του χορηγηθεί ένας αρχικός ρόλος από τον Ole Solskjaer.

Ο Eric Bailly προειδοποίησε ότι θα είναι ανοιχτός σε έξοδο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν δεν παίξει τακτικά την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο.

Η United επένδυσε 30 εκατομμύρια λίρες στην Ελεφαντοστού όταν τον απέφευγε από το Villarreal το καλοκαίρι του 2016 και απολάμβανε μια ισχυρή πρώτη σεζόν στο Old Trafford υπό τον Jose Mourinho, κερδίζοντας ένα Κύπελλο Carabao και Europa League διπλό.

Ωστόσο, ο Bailly δεν μπόρεσε να ξεκινήσει από εκεί, καθώς τα επίμονα προβλήματα φυσικής κατάστασης έχουν περιορίσει τη συνολική συνεισφορά του, με το 2020-21 να σηματοδοτεί την τελευταία του εκστρατεία στο Μάντσεστερ που έχει υποστεί τραυματίες.

Ο νυν μάνατζερ της United Ole Gunnar Solskjaer επέλεξε να διατηρήσει την πίστη του στον Bailly παρά το ιστορικό τραυματισμών του, καθώς στον Ακτό του δόθηκε μια νέα τριετή συμφωνία τον Απρίλιο, η οποία τον συνδέει με το Old Trafford μέχρι το 2024.

Ωστόσο, ο Bailly έχει επιμείνει ότι δεν είναι δεσμευμένος με αυτή τη συμφωνία, και έχει ορκιστεί να διερευνήσει άλλες επιλογές εάν δεν του δοθεί θέση εκκίνησης στην ομάδα του Solskjaer την επόμενη σεζόν.

«Ο ανταγωνισμός είναι πάντα καλό να βελτιώνεται», είπε η 27χρονη στους Times. «Απλά λέω ότι θέλω να μείνω σε περίπτωση που έχω την ευκαιρία να παίξω. Δεν θέλω να είμαι ένα παιχνίδι εκκίνησης και ένα υποκατάστατο για άλλα πέντε.

«Αν συμβεί αυτό, θα πρέπει να αναζητήσω άλλη λύση. Το νέο συμβόλαιο είναι εντάξει, αλλά αν δεν παίξω θα είμαι ανοιχτός για να ακούσω άλλες προτάσεις».

Ο Bailly κατάφερε να παίξει μόνο σε 105 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς στις πρώτες πέντε σεζόν του με τους Red Devils, καταγράφοντας ένα γκολ και μία ασίστ στην πορεία. Για τα συμφραζόμενα, ο Χάρι Μαγκουάιρ βρίσκεται στο κλαμπ μόνο για δύο σεζόν και έχει συμπεριλάβει άλλες δύο φορές.