Ο Aurier στοχεύει να σκάψει στο Τότεναμ μετά την ολοκλήρωση της Villarreal κίνησης

Ο υπερασπιστής είναι πρόθυμος να πάρει στα χέρια του ένα κομμάτι μαχαιροπίρουνα, έχοντας αποτύχει να το κάνει κατά τη διάρκεια της θητείας του στο βόρειο Λονδίνο.

Ο Serge Aurier επιμένει ότι «στόχος του είναι να κερδίσει έναν τίτλο» στο Villarreal αφού δεν κατάφερε να κερδίσει «για λίγο» καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας του στο Τότεναμ.

Ο Aurier διέκοψε τους δεσμούς με την Tottenham αυτό το καλοκαίρι, βάζοντας τέλος στην τετραετή θητία του με τον σύλλογο μετά την αμοιβαία καταγγελία του συμβολαίου του.

Μετά από λίγο περισσότερο από ένα μήνα που ήταν ελεύθερος πράκτορας, ο Βιλαρεάλ εντάχθηκε σε μια συμφωνία διάρκειας χρόνου, η οποία περιλαμβάνει την επιλογή να παρατείνει τη διαμονή του για άλλα δύο χρόνια.

Ο διεθνής διεθνής Ακτή Ελεφαντοστού πλησίασε στην άρση δύο τρόπαια — του Football League Cup και του Champions League — κατά τη διάρκεια της θητείας του με την Τότεναμ — μόνο και μόνο για να δει την ομάδα του να τερματίζει ως επιλαχόντες και τις

«Ο στόχος είναι να κερδίσει έναν τίτλο», δήλωσε ο Aurier στα μέσα ενημέρωσης του συλλόγου κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του ως παίκτης του Βιγιαρεάλ την Παρασκευή.

«Δεν έχω κερδίσει τίτλο εδώ και λίγο καιρό, και ο σύλλογος έχει νοοτροπία νίκης, όπως είδαμε πέρυσι, αλλά το πιο σημαντικό είναι να απολαμβάνω τον εαυτό μου, να απολαμβάνω το club, να απολαμβάνω την οικογένειά μου και να δείχνω την ποιότητά μου και γιατί βρίσκομαι εδώ.

Ο Aurier πρόσθεσε στον διευθυντή Unai Emery, υπό τον οποίο εργάστηκε στο Παρίσι Saint-Germain: «Τον ξέρω καλά. Τα πάμε πολύ καλά.

«Με κάλεσε να έρθω στο Βιγιαρεάλ και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω ξανά μαζί του. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα.»