Ο Aubameyang καλεί την Arsenal να «ανεβάσει το επίπεδο» μετά την εξόντωση της Πόλης του Ανθρώπου

Μια κατάρρευση στην Etihad σημαίνει ότι οι Πυροβολητές γράφουν ανεπιθύμητη ιστορία, καθώς έχουν το χειρότερο ξεκίνημα μιας εκστρατείας πρωταθλήματος εδώ και σχεδόν επτά δεκαετίες.

Ο Pierre-Emerick Aubameyang κάλεσε την Άρσεναλ να «αυξήσει το επίπεδο» μετά το 5-0 ξυλοδαρμός τους στα χέρια του Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Η Άρσεναλ έπαιξε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με έναν άνδρα κάτω, αλλά η απόδοσή τους ήταν μάλλον ανήσυχη ακόμα και πριν αναγκαστούν να παίξουν με 10 άνδρες στα 35 λεπτά περίπου.

Ανίκανοι να ανταποκριθούν στην οξυδέρκεια των opppents και να χειριστούν τις επιθετικές τους ικανότητες, οι άνδρες του Mikel Arteta έφυγαν χωρίς σημείο από ένα φωτιστικό για άλλη μια φορά.

Οι Gunners έχουν υποστεί μόνο ήττα σε κάθε μία από τις τρεις εξόδους τους στην Premier League το 2021-22 μέχρι στιγμής και δεν έχουν ανοίξει ακόμα το λογαριασμό τους στο γκολ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημά τους σε μια εκστρατεία πρωταθλήματος από το 1954-55.

«Πρέπει να πάρεις ρίσκα και πρέπει να είσαι γενναίος στην μπάλα, και δεν το κάναμε σήμερα», δήλωσε ο Aubameyang μετά τον εξευτελισμό της πλευράς του στην Etihad, ανά Goal.

«Μετά από αυτό και την κόκκινη κάρτα, ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι, αλλά όπως είπα, αυτό δεν είναι αρκετό και όλοι πρέπει να αυξήσουν το επίπεδο, να κοιτάξουμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη και να το δουλέψουμε ως ομάδα και να μείνουμε ενωμένοι. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε.

«Πρέπει να παίξουμε με θάρρος και σε αυτό το είδος παιχνιδιού, πρέπει να παίζεις με τα πάντα. Πρέπει να πάρεις ρίσκα και δεν κάναμε αρκετά σήμερα, και αυτό είναι όλο.

«Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε μεταξύ μας παίκτες. Πιστεύω ότι αυτό είναι πλέον σημαντικό, διότι είμαστε η Άρσεναλ και χρειαζόμαστε υπερηφάνεια. Αυτό είναι. Πρέπει να μιλήσουμε και να πούμε την αλήθεια μεταξύ μας, να είμαστε ειλικρινείς και όπως είπα, να αυξήσουμε το επίπεδο.

«Σίγουρα [η διαδικασία ανοικοδόμησης] θα είναι δύσκολη, αλλά είμαστε ομάδα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι αυτή τη στιγμή. Ως ανώτεροι παίκτες, πρέπει να δείξουμε το δρόμο και στους νέους παίκτες. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε».