Ο Asensio στέλνει μήνυμα στον Ancelotti αφού χτύπησε το χατ-τρικ εναντίον της Μαγιόρκα

Ο Ισπανός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να κάνει το στίγμα του στο παιχνίδι με τα δύο χέρια, όταν έδωσε την πρώτη του έναρξη της σεζόν την Τετάρτη.

Ο Marco Asensio έστειλε ένα μήνυμα στον Carlo Ancelotti μετά την θεαματική του παράσταση για τη Ρεάλ Μαδρίτης στη συνάντηση La Liga με τη Μαγιόρκα.

Ο Ασένσιο ήταν ο πρωταγωνιστής της παράστασης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου χθες το βράδυ, καθώς χτύπησε ένα χατ-τρικ στη νίκη 6-1 της πλευράς του.

Ο 25χρονος αγωνίστηκε για σταθερά λεπτά στο γήπεδο αυτή τη σεζόν, έχοντας περιοριστεί σε μόλις 68 λεπτά δράσης σε όλους τους διαγωνισμούς πριν από την Τετάρτη, αλλά τώρα μπορεί να ελπίζει ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν.

«Ο Ancelotti μπορεί να βασιστεί σε μένα, είμαι έτοιμος», είπε ο Asensio μετά τη σφυρίχτρα πλήρους απασχόλησης (μέσω της διαχείρισης της Μαδρίτης).

«Υπάρχει πολύς ανταγωνισμός για λεπτά. Η θέση που έπαιξα απόψε είναι καλή για μένα και θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής.

«Είμαι ενθουσιασμένος. Είχα την ευκαιρία να παίξω από την αρχή και ήξερα ότι έπρεπε να το ρισκάρω. Δούλεψα πολύ σκληρά για να έρθει αυτή η στιγμή. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη, τα γκολ και που μπορέσαμε να συνεχίσουμε το τρέξιμο.

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Η Μαγιόρκα είναι ένα κλαμπ που είναι κοντά στην καρδιά μου, καθώς ξεκίνησα εκεί έξω. Είχαν ένα καλό ξεκίνημα για τη σεζόν και ελπίζω να τα πάνε καλά στο υπόλοιπο.»