Ο Anthony Martial είπε πώς να σώσει την καριέρα του

Η Manchester United μπροστά Anthony Martial έχει συμβουλευθεί να λάβει μια σημαντική απόφαση σε μια προσπάθεια να «σώσει» την καριέρα του.

Ο Μάρσιλ συμβουλεύτηκε να φύγει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν συνεχίσει να παίζεται ως κεντρικός επιθετικός. Αυτή είναι η γνώμη του θρύλου του Λίβερπουλ Τζον Μπαρνς.

Ο Γάλλος απέτυχε να πιάσει μια κανονική θέση ως σκοπευτής της Γιουνάιτεντ.

Ο βετεράνος που προώθησε τον Edinson Cavani προφανώς μεταφέρθηκε ως «backup» για να ενισχύσει τις επιλογές επίθεσης των Κόκκινων Διαβόλων. Ωστόσο, ο πρώην PSG έχει αποδειχθεί ότι έχει μεγαλύτερη επιρροή από ό, τι αναμενόταν.

Λίγο πριν από ένα πρόσφατο τραυματισμό στον αστράγαλο, Cavani προτιμήθηκε από Ole Solakjaer εκ των προτέρων με Martial υποβιβάστηκε σε ένα υποκατάστατο ρόλο.

Για την τελευταία εξόρμηση της United εναντίον της Chelsea, ο Rashford αναπτύχθηκε στο κεντρικό ρόλο ενώ ο Daniel James και ο Mason Greenwood προτιμούνταν στα πλευρά.

Η πολεμική είχε να κάνει με μια θέση στον πάγκο για άλλη μια φορά και εισήχθη μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Γάλλος έκανε κύματα ως νεαρός με το Μονακό να παίζει στα πλευρά.

Λίβερπουλ θρύλος John Barnes λέει Martial δεν υπήρξε ποτέ επιθετικός και θα πρέπει να εξετάσει την αλλαγή του συλλόγου αν συνεχίσει να παίζεται σε αυτό το ρόλο.

«Ο Anthony Martial δεν υπήρξε ποτέ κεντρικός, παρά το γεγονός ότι ο Manchester United παίζει εκεί», δήλωσε ο Barnes BonusCodeBets.

«Εάν δεν μπορεί να πάρει θέση στην αρχική ομάδα στην προτιμώμενη ευρεία θέση του, μετά την εμφάνιση του Mason Greenwood, τότε ίσως είναι καιρός να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πολλά κλαμπ σήμερα έχουν παγκάκια γεμάτα σούπερ σταρ παίκτες, οι οποίοι είναι ευτυχείς που βρίσκονται εκεί.»

«Αλλά δεν ξέρω αν ο Martial είναι ένας από αυτούς τους παίκτες, ή ποιες είναι οι προθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί του. Θα πρότεινα μια αλλαγή θα μπορούσε να είναι καλή τόσο για αυτόν όσο και για το κλαμπ αν δεν παίρνουν αυτό που θέλουν από αυτόν που παίζει εκεί».

Ανεξάρτητα από τους πρόσφατους αγώνες του Martial, ο Ole Solskjaer συνέχισε να υποστηρίζει τον παίκτη και πιστεύει ότι σύντομα θα επιστρέψει στα καλύτερά του.