Ο Ansu Fati επιβεβαιώνει τις φήμες για τον τραυματισμό στο γόνατό του

Καθώς οι φήμες για τον τραυματισμό του μεγάλωναν, ο Ansu Fati ένιωσε την ανάγκη να βγει και να ξεκαθαρίσει όλα όσα διαρρέουν στον ισπανικό τύπο.

Για να κάνει τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα, ο Ansu Fati δεν περνάει μια καλή στιγμή με τον τραυματισμό του στο γόνατο τις τελευταίες εβδομάδες. Αρχικά, πίστευαν ότι το θέμα του μηνίσκου θα τον άφηνε εκτός παιχνιδιού για τρεις μήνες. Ωστόσο, ένα άλλο θέμα παρουσιάστηκε στις αρχές του 2021 και χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χειρουργική επέμβαση. Την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν φήμες για μια τρίτη εγχείρηση που θα τον άφηνε έξω για το υπόλοιπο της σεζόν.

Πολλές διαφορετικές εκδοχές προέκυψαν που αντιφάσκουν το ένα και το άλλο. Αυτές οι πολλές φήμες έγιναν ένα πρόβλημα για τον νεαρό παίκτη, ο οποίος αισθάνθηκε την πίεση να συσσωρεύονται. Τέλος, σήμερα αποφάσισε να μιλήσει για την κατάσταση που αντιμετωπίζει. Ο Ansu Fati περνάει ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού αλλά τον χρειαζόμασταν μόνο για να το επιβεβαιώσουμε. Αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό, υπαινίσσεται την πιθανότητα να μείνει έξω από το παιχνίδι για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Fati υπενθυμίζει έναν προηγούμενο σοβαρό τραυματισμό.

Όταν ήταν νεότερος στο La Masia, ο Ansu Fati είχε ήδη ένα παρόμοιο πρόβλημα μετά το σπάσιμο της κνήμης και της περόνης του. Μέσω μιας ανάρτησης Instagram, συνέκρινε εκείνη τη στιγμή με αυτή που περνάει σήμερα: «Πριν από μερικά χρόνια είχα σοβαρό τραυματισμό, κάταγμα κνήμης και περόνη. Δεν μπορούσα να παίξω για σχεδόν ένα χρόνο. Υπήρχαν πολλές μέρες πόνου και πόνου, αλλά και πολύ μάθηση. Με βοήθησε να εκτιμήσω τις μικρές λεπτομέρειες.

«Με την οικογένειά μου και όλους τους επαγγελματίες που με βοήθησαν εκείνη την εποχή. Υποσχέθηκα στον εαυτό μου να συνεχίσω και να δουλεύω σκληρότερα από ποτέ για να επιστρέψω στο να κάνω αυτό που αγαπώ περισσότερο. Δυστυχώς, τώρα πρέπει να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση, την οποία θα αντιμετωπίσω με την ίδια νοοτροπία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους τους ανθρώπους που με ακολουθούν και να με στηρίζουν σε καθημερινή βάση. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου και δεν έχει σημασία πόσα εμπόδια υπάρχουν. Πάντα θα έχω την ψευδαίσθηση ότι θα συνεχίσω να παλεύω για τα όνειρά μου…»