Ο Ansu Fati αποκαλύπτει το απόλυτο όνειρό του για το 2021

Την ημέρα που πήρε ένα νέο βραβείο, ο Ansu Fati αποκάλυψε το απόλυτο όνειρό του για το 2021 ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν είναι αδύνατον.

Ενώ ο Ansu Fati εξακολουθεί να αναρρώνει από έναν άσχημο τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη πριν το τέλος του 2020, έχει μεγάλα σχέδια για το 2021. Παίζοντας στην FC Barcelona, ο Fati είχε την ευκαιρία ότι πολύ λίγοι ποδοσφαιριστές παίρνουν όταν ξεκινούν την αντίστοιχη σταδιοδρομία τους. Πήρε να επιδείξει τις ικανότητές του σε έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιρικούς συλλόγους του κόσμου δίπλα σε εξωπραγματικούς παίκτες. Καθώς συνέχιζε να παραδίδει μέσα από το ταλέντο του, ο Fati γρήγορα έγινε φαβορί μεταξύ των υποστηρικτών του Blaugrana.

Παρόλο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αυτή τη διαδικασία ανάρρωσης, αυτό το παιδί εξακολουθεί να έχει μεγάλη εντύπωση σε όλους. Σήμερα, το NXGN τον αναγνώρισε ως τον καλύτερο νεαρό ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Έκανε μια πρώτη θέση σε μια λίστα Top 50 γεμάτη με απίστευτα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο λόγος για αυτό είναι ότι ο Fati έκανε κάποια γιγαντιαία άλματα ως νέος επαγγελματίας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ενώ ήταν ακόμα 15 ετών, έπαιζε ήδη εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στις μεγαλύτερες πίστες.

Τα φιλόδοξα όνειρα της Φατί για το επόμενο καλοκαίρι.

Αν και πρέπει ακόμα να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη, αυτό δεν απομακρύνει κανένα όνειρο από το κεφάλι του. Ο Ansu Fati θέλει να έχει την ευκαιρία να παίξει το πρώτο του μεγάλο τουρνουά με την Εθνική Ομάδα της Ισπανίας. Όπως όλοι γνωρίζουμε, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί φέτος το καλοκαίρι. Είναι φυσικό το μεγάλο σχέδιο της Fati να περιλαμβάνει αυτό το τουρνουά: «Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν και, φυσικά, τους συμπαίκτες μου — χωρίς αυτούς, αυτό δεν θα ήταν δυνατό», είπε στο Goal.

«Επίσης, χάρη σε όλους τους προπονητές που είχα. Ελπίζω να μπορώ να είμαι [στο Euro 2020], αλλά πρώτα πρέπει να ανακάμψω από τον τραυματισμό. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη να μπορεί να παίξει ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Δεν θέτω στόχους, αλλά προσπαθώ να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα, μεγαλώνοντας ως παίκτης και ως άτομο».