Ο Andy Robertson ανοίγει το «όνειρό» του να παίζει για τους Σέλτικ

Το αστέρι του Λίβερπουλ ήρθε μέσα από τις τάξεις της ακαδημίας της σκωτσέζικης πλευράς.

Ο Andrew Robertson παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να μετακομίσει στην Κέλτικη για να περάσει τα χρόνια της καριέρας του.

Ο Ρόμπερτσον ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία της Σέλτικ πριν μετακομίσει στο Queen’s Park στην ηλικία των 15 ετών. Η έξοδος του δεν ήταν εθελοντική, καθώς η λέσχη τον απελευθέρωσε λόγω των σωματικών του αδυναμιών.

Από τότε, ο Robertson έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους υπερασπιστές της Premier League. Ωστόσο, οι δεσμοί του με τους Κέλτες έχουν παραμείνει άθικτοι.

«Κάθε φορά που παρακολουθώ Celtic, το θεωρώ», είπε στο podcast του BT Sport Currie Club.

«Όταν τα βλέπεις και βλέπεις ένα γεμάτο Σέλτικ Παρκ… σαν θαυμαστής, πάντα βλέπεις αυτό το όνειρο. Ιδανικά, θέλω να τελειώσω την καριέρα μου εδώ στο Λίβερπουλ. Αν μπορώ να μείνω στην κορυφή του παιχνιδιού μου, στην κορυφή του δέντρου όλη μου την καριέρα, αυτή είναι η διαδρομή που θέλω να ακολουθήσω.

«Αλλά επίσης, όταν κοιτάζω την Κέλτικη και καθώς μεγάλωνα, σκεφτόμουν ότι ήθελα να τους δώσω τα καλύτερά μου χρόνια. Όταν ήμουν στο Queen’s Park ονειρευόμουν ακόμα να παίξω με τους Σέλτικ και πάντα ονειρευόμουν να δώσω τα καλύτερά μου χρόνια στους Κέλτικους.

«Και τώρα δεν θέλω να πάω ως ένας 34χρονος ή 35χρονος που οι θείοι μου αρχίζουν να μισούν επειδή δεν μπορώ να κουνηθώ πια! Ο χρόνος θα δείξει. Είμαι σε μεγάλο βαθμό ένα άτομο που ζει τη στιγμή.»