Ο Ancelotti συζητά το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης εκτός συμβολαίου Ramos

Μια ένωση 16 ετών βρίσκεται σε κίνδυνο, με τους Λος Μπλάνκος να αρνείται να υποχωρήσει στις νέες απαιτήσεις συμβολαίου του καπετάνιου τους.

Ο Carlo Ancelotti παραδέχεται ότι ο Sergio Ramos παραμένει ένας «πολύ σημαντικός παίκτης» για τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να παρέχει καμία εγγύηση για το μέλλον του στο σύλλογο.

Ο Ράμος, όπως έχουν τα πράγματα, πρόκειται να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης δωρεάν καθώς το συμβόλαιό του θα λήξει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το εξαιρετικά επιτυχημένο center-back απέρριψε προσφορά παράτασης συμβολαίου διάρκειας ενός έτους από το σύλλογο καθώς έχει την πρόθεση να υπογράψει μεγαλύτερη συμφωνία.

Μια κίνηση μακριά από την ισπανική πρωτεύουσα έχει αναφερθεί για τον 35χρονο, ο οποίος λέγεται ότι είναι στόχος μεταφοράς για το Παρίσι Σεν Ζερμέν και το Μάντσεστερ Σίτι.

«Μόλις έφτασα και πρέπει να μιλήσω στο κλαμπ. Αυτό θα το κάνουμε τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Ancelotti για το μέλλον του Ramos στην εισαγωγική συνέντευξη Τύπου του, μέσω του ESPN.

«Δεν φανταζόμουν Μαδρίτη χωρίς τον Ancelotti, αλλά συνέβη.

«Ο Ράμος είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για τη Μαδρίτη. Ήταν σε όλες τις επιτυχίες που είχε ο σύλλογος. Ας μιλήσουμε στον παίκτη. Ξέρω ότι προσπαθούν να ανανεώσουν, αλλά δεν ξέρω τις λεπτομέρειες. Όταν ξέρω, θα είμαι σε θέση να πω κάτι άλλο».