Ο Ancelotti σταγόνες Vinicius υπαινιγμό μετά από λαμπρό στήριγμα για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Αφού έκανε ένα υπέροχο ξεκίνημα με τον Carlo Ancelotti, ο Vinicius Junior ελπίζει ότι θα βοηθήσει να πείσει τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες.

Ο Carlo Ancelotti υπαινίχθηκε ότι ο Vinicius Junior θα μπορούσε να ξεκινήσει στο επόμενο παιχνίδι La Liga της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την υπέροχη έναρξη της σεζόν.

Ο Vinicius έχει παίξει μόνο 66 λεπτά στη La Liga αυτή τη σεζόν και δεν έχει καν ξεκινήσει παιχνίδι. Αλλά είναι ο Βραζιλιάνος, όχι ο Karim Benzema, που είναι ο κορυφαίος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει σημειώσει τρία γκολ σε δύο εμφανίσεις, μεταξύ των οποίων και ένα στήριγμα στη συναρπαστική κλήρωση 3-3 της Κυριακής στο Λεβάντε.

Η τελευταία super sub-display του γλίτωσε το αήττητο ξεκίνημα του Ancelotti για το δεύτερο ξόρκι του ως Ρεάλ Μαδρίτης και θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρχικό ρόλο στη σύγκρουση του συλλόγου με την Ρεάλ Μπέτις αυτό το Σάββατο.

«Θα είναι σημαντικός για εμάς. Μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας, θα πρέπει να το δούμε», δήλωσε ο Ancelotti σε ένα συνέδριο μετά τον αγώνα την Κυριακή. «Είναι πιο σημαντικό να βρίσκεστε στο γήπεδο στο τέλος του παιχνιδιού παρά στην αρχή και το έκανε αυτό σήμερα χάρη στη φρεσκάδα και την ικανότητά του».

Είναι ο Βίνι σπουδαίος σκόρερ;

Από την κίνηση 46 εκατ. ευρώ από το Flamengo το 2018, ο Vinicius δεν έχει πάντα παραδοθεί στο τελευταίο τρίτο. Στην πραγματικότητα, έχει σκοράρει μόνο 17 γκολ σε 120 εμφανίσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης συνολικά.

Σύμφωνα με τον Ancelotti, ωστόσο, έχει απολαύσει ένα παραγωγικό ξεκίνημα στα δύο πρώτα παιχνίδια του Ιταλού. Ο 21χρονος Pacey σκόραρε κόντρα στον Λεβάντε μετά από μια εξαιρετική μπάλα από το Casemiro. Στη συνέχεια, πρόσθεσε ένα δεύτερο γκολ με ένα λαμπρό dink στο μακρινό post για να σώσει ένα σημείο.

«Ο Vinicius Jr. έχει την ποιότητα και είναι πολύ γρήγορος», δήλωσε ο Ancelotti σχετικά με την ικανότητα βαθμολόγησης του Vinicius.

«Είναι σπουδαίος σκόρερ; Δεν ξέρω γι’ αυτό, γιατί του αρέσει να παίζει έξω. Χρειάζεται να σκοράρει γκολ όπως το πρώτο που πήρε, παίρνοντας παίκτες, γιατί είναι πιο γρήγορος από τους αντιπάλους του. Είναι πιο δύσκολο γι’ αυτόν όταν βρίσκεται στο κουτί, αλλά δεδομένης της ποιότητάς του, είναι ικανός να σκοράρει γκολ από εμβέλεια και σε καταστάσεις one-on-one».