Ο Ancelotti στέλνει τολμηρό μήνυμα σε όλους τους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη του Ελ Κλασικό

Οι Λος Μπλάνκος κέρδισαν δικαιώματα για τους πικρούς αντιπάλους τους το Σαββατοκύριακο, αφήνοντας τον μάνατζερ τους αρκετά αυτοπεποίθηση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «μπορεί να ανταγωνιστεί με οποιονδήποτε», δήλωσε ο Carlo Ancelotti αφού η Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκε νικητής 2-1 στη συνάντηση της La Liga με την FC Barcelona.

Ο ντεμπούτο του El Clasico David Alaba ξέσπασε το αδιέξοδο ενώ ο Lucas Vazquez μπήκε στο σκορ αργά καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης βγήκε στην κορυφή στο Camp Nou την Κυριακή.

Η νίκη σηματοδότησε την τέταρτη διαδοχική νίκη του Λος Μπλάνκο στο ιστορικό φωτιστικό, αν και παραδόξως ήταν η πρώτη τους υπό τον τωρινό μάνατζερ, ο οποίος οδήγησε τον σύλλογο σε τέσσερις μεγάλες διακρίσεις στο πρώτο του ξόρκι.

«Νομίζω ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε», ανέφερε ένας καταξιωμένος Ancelotti στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα (μέσω Marca).

«Η ομάδα είναι πολύ σταθερή και πρέπει να είμαστε λίγο πιο αποτελεσματικοί μπροστά, αλλά έχουμε παίξει ενάντια σε μια σπουδαία ομάδα και έχουμε υποφέρει. Είμαστε ικανοί να υποφέρουμε μαζί.

«Αυτή η ομάδα έχει μεγάλη ποιότητα και πρέπει να την απολαύσουμε. Αυτό δεν ήταν εύκολο παιχνίδι και η νίκη μας κάνει ευτυχισμένους».