Ο Ancelotti μιλά για την εμβληματική του στιγμή

Μετά από μια εμβληματική στιγμή που είχε εναντίον του Τότεναμ, ο Carlo Ancelotti ήθελε να εξηγήσει όλο το πλαίσιο πίσω από το να γίνει μιμίδιο.

Ο Carlo Ancelotti ήταν ήδη ένας τόσο ωραίος χαρακτήρας πριν από την εμβληματική στιγμή του τσαγιού αυτής της εβδομάδας, αλλά έγινε δέκα φορές πιο δροσερός. Ο Ιταλός μάνατζερ φημίζεται για τη διατήρηση της ψυχραιμίας του κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών. Όπως και ο Andrea Pirlo, αντιπροσωπεύει την επιτομή του τι είναι η ιταλική ψύχρα. Υπήρξαν αρκετές φορές στο παρελθόν όπου ο Κάρλο δεν γιορτάζει πραγματικά μεγάλες στιγμές στην καριέρα του.

Ωστόσο, το περιστατικό με το τσάι αυτής της εβδομάδας τον έριξε στα αστέρια και τον μετέτρεψε σε διασημότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Οι νέοι ήδη φτιάχνουν gifs της εμβληματικής στιγμής τσαγιού του Κάρλο. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του αγώνα πέμπτου γύρου Everton vs Tottenham FA Cup. Και οι δύο πλευρές έπαιζαν τον επιπλέον χρόνο και αυτός που σκόραρε κέρδισε το παιχνίδι. Ο Κάρλο φέρεται να κρυώνει αρκετά εκείνη τη στιγμή και αποφάσισε να ζητήσει τσάι.

Ο Κάρλο διατηρεί την ψυχραιμία του παρά το γκολ.

Καθώς ο αγώνας πλησίαζε στο τέλος του, ο Κάρλο είδε πώς ο Bernard και ο Sigurdsson συνδυάστηκαν για να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή στιγμή καθώς σκόραραν το νικηφόρο γκολ. Ένας άλλος μάνατζερ θα είχε πηδήξει για να γιορτάσει σαν άγριος άνθρωπος, αλλά όχι ο Carletto. Ο άνθρωπος είχε ένα τσάι στο χέρι του και δεν κούμπωσε καν. Αντ ‘αυτού, συνέχιζε να φυσάει στο φλιτζάνι του τσάι για να το κάνει λιγότερο ζεστό. Η εικόνα θα ζει χωρίς ενοίκιο στο κεφάλι όλων των Εβερτονιανών για το υπόλοιπο του χρόνου. Και ο Κάρλο κέρδισε τις καρδιές όλων με αυτή τη δροσερή στιγμή.

Καθώς εξήγησε στα μέσα ενημέρωσης τι συνέβη, η Daily Mail έλαβε την ακόλουθη δήλωση: «Έπινα ένα τσάι επειδή είχα παγώσει. Μετά τα 90 λεπτά δεν ήμουν σε θέση να μιλήσω επειδή ήμουν πραγματικά κρύο γι ‘αυτό ζήτησα ένα φλιτζάνι τσάι. Όταν ο Μπερνάρντ σκόραρε το γκολ δεν το γιόρτασα για δύο λόγους — επειδή είχα το φλιτζάνι τσάι στο χέρι μου, και δεύτερον δεν ήξερα αν επιτρεπόταν ή όχι επειδή υπήρχε επιταγή για το οφσάιντ, οπότε ήμουν ήρεμος και άνετος για αυτό το λόγο. Ήταν τόσο κρύο!»