Ο Ancelotti λέει την αλήθεια σχετικά με την απουσία του Hazard στη Μαδρίτη

Μετά από νίκη του Κλασικό εναντίον της Βαρκελώνης, ο Κάρλο Ancelotti διέρρηξε την αλήθεια σχετικά με την απουσία της Eden Hazard στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Carlo Ancelotti μίλησε τελικά για την απουσία της Eden Hazard από την έναρξη XI της Ρεάλ Μαδρίτης. Παραδόξως, ο 30χρονος ήταν ένας απομονωμένος παίκτης στο περιθώριο, καθώς ο Blancos νίκησε τη Βαρκελώνη 2-1 την Κυριακή.

Το διεθνές Βέλγιο έχει εμφανιστεί μόνο σε τέσσερα παιχνίδια από τους επτά αγώνες της La Liga και έπαιξε μόνο μία από τις αναμετρήσεις του Champions League.

Στην πραγματικότητα, ο Ancelotti έχει πλήρη επίγνωση της φυσικής κατάστασης του Hazard και ξέρει ότι μπορεί να ανταγωνίζεται τακτικά. Ωστόσο, ο Ιταλός αρχηγός προτιμά να πάει με άλλους παίκτες, όπως ο Vinicius Junior.

Την Τρίτη, ο Ancelotti είπε στους δημοσιογράφους του πρώην σταρ της Τσέλσι: «Μπορεί να παίξει 4-3-3 στα αριστερά ή 4-4-2 πάνω ή πίσω από τον επιθετικό. Είναι έτοιμος να παίξει, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει ένας προπονητής που προτιμά έναν άλλο παίκτη.»

«Δεν έχει status αστέρι στη Μαδρίτη, επειδή είχε πολλούς τραυματισμούς. Και σιγά-σιγά θα έχει την καλύτερη εκδοχή του. Είμαι βέβαιος ότι αυτή τη σεζόν θα δούμε την καλύτερη εκδοχή του. Και ότι θα παίξει περισσότερο από ό, τι κάνει τώρα.»

«Ο Χάζαρντ το έχει. Τα πάντα: ποιότητα, κίνητρο. Πρέπει να υπομείνει, αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές ο προπονητής προτιμά άλλους παίκτες»