Ο Ancelotti δεν συμφωνεί με τις αναφορές για την αντιμετώπιση του James

Για να σιωπήσουν οι επικριτές από την αντίδραση, ο Carlo Ancelotti βγήκε για να υπερασπιστεί την αντιμετώπιση του James Rodriguez από τότε που συναντήθηκαν οι δύο.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Κάρλο Ancelotti συμπαθεί τον James Rodriguez ως παίκτη. Οι δύο αυτοί ξεκίνησαν την επαγγελματική τους σχέση από τότε που ο κολομβιανός playmaker παρέδωσε αυτή την ιστορική παράσταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Τότε, ο Ιταλός μάνατζερ είχε ξεμείνει από τη νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ και είχε χώρο να ζητήσει καλές μεταγραφές. Αν και το στοίχημά του δεν πέτυχε ακριβώς, το ‘Carletto’ παρέμεινε πιστό στο αστέρι και τον έφερε στο Μπάγερν Μονάχου.

Τελικά, έκανε τη δεύτερη επανένωσή τους δυνατή μετά την προσγείωση του Τζέιμς για την Έβερτον. Δυστυχώς, ο Τζέιμς δεν ανταποκρίθηκε στα πρότυπα για διαφορετικούς λόγους εκτός ελέγχου του. Πρώτα απ’ όλα, ήταν πάντα καταραμένος με τραύματα σε όλη την καριέρα του. Στο Έβερτον, ξεκίνησε καλά τη σεζόν αλλά έπαθε ένα φρικιό τραυματισμό στους όρχεις που τον κράτησε μακριά για πολύ καιρό.

Ο Ancelotti εξηγεί πως ο James βοηθάει την Everton.

Όλο αυτό το διάστημα που ήταν έξω, άρχισαν να εμφανίζονται επικρίσεις εναντίον του Ancelotti για την προστασία του από τον Τύπο. Ο γκάφερ δεν θα δεχόταν την κριτική επειδή προφανώς δεν αισθάνεται έτσι παρά τα στοιχεία για το αντίθετο. Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Κάρλο συμπαθεί τον Τζέιμς Ροντρίγκεζ ως παίκτη, όπως αποδεικνύει σε τακτική βάση.

«Η σχέση [μου] με τον James είναι φυσιολογική, δεν διαφέρει από αυτή με τους άλλους», δήλωσε ο Ancelotti στον Τύπο μέσω της Marca. «Η θεραπεία είναι η ίδια με όλους. Φυσικά, όταν έχουμε την αμυντική γραμμή βαθιά, ο James, ο [Dominic] Calvert-Lewin και ο Richarlison δυσκολεύονται να δείξουν την ποιότητά τους καθώς δεν είναι υπερασπιστές. Πρέπει να τους δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες να έχουν την μπάλα και να χρησιμοποιήσουν την ποιότητά τους».