Ο Allegri προειδοποιεί τους παίκτες της Γιουβέντους μετά από μια ήττα εντός έδρας στο Sassuolo

Μετά από μια δεύτερη εντός έδρας ήττα του Σασουόλο αυτή τη σεζόν, ο Massimiliano Allegri εξέδωσε προειδοποίηση σε όλους τους παίκτες της Γιουβέντους.

Ο Massimiliano Allegri έστειλε μια προειδοποίηση στους παίκτες της Γιουβέντους μετά από μια ήττα εντός έδρας στον Sassuolo στη Serie A χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το ιταλικό αφεντικό, οι παίκτες του Bianconeri ήταν εκτός ελέγχου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατέληξαν να δεχτούν ένα τελικό γκολ. Στη συνέχεια, αυτό σηματοδοτεί ως η δεύτερη απώλεια σπίτι αυτής της εκστρατείας για την γριά κυρία από το Sassuolo.

Οι επισκέπτες πήραν το προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς σκόραρε ο Davide Frattesi, και ο Neroverdi άρπαξε τους τρεις πόντους με στόχο τον Μαξίμ Λόπεζ.

Ο Allegri είπε στον DAZN: «Έπρεπε να είμαστε πιο οργανωμένοι, ειδικά στο τέλος του αγώνα. Αυτά είναι παιχνίδια που δεν μπορείς να χάσεις αν δεις ότι δεν μπορείς να κερδίσεις».

«Πρέπει να αναλογιστούμε τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τα παιχνίδια, δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το γκολ σε αντεπίθεση. Είχαμε αρκετές πιθανότητες να σκοράρουμε, αλλά αν δεν είστε κλινικοί, όλα γίνονται πιο δύσκολα.

«Ανεξάρτητα από αυτό, ήμασταν πολύ ξέφρενες στο τέλος του αγώνα και αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Δεν είναι ένα φυσικό πρόβλημα, είναι περισσότερο κάτω από τη νοοτροπία», συνέχισε το αφεντικό Juve.

«Δεν υποφέρουμε τόσο όσο απόψε ενάντια στην Ίντερ την Κυριακή, ήμασταν πιο ήρεμοι, απόψε ήμασταν πολύ ξέφρεντοι. Ο Σασουόλο έχει μεγάλες τεχνικές ικανότητες, παίζουν καλά στην αντεπίθεση.»

Σε ένα σημείο, μετά την εξίσωση του Γουέστον Μακέννι με τη Γιουβέντους, ο Αλέγκρι είχε θετικά συναισθήματα ότι η πλευρά του θα άρπαζε τη νίκη.

«Είχαμε την ορμή με το μέρος μας. McKennie έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, Bentancur έχει τα ίδια χαρακτηριστικά, «Είπε.

«Δεν είναι ένα πρόβλημα των παικτών, είναι ένα πρόβλημα νοοτροπίας. Η Γιουβέντους ποτέ δεν παραδέχεται στόχους όπως σήμερα, δεν πρέπει να ξανασυμβεί».