Ο Allegri αφήνει την πόρτα ανοιχτή για πιθανή επιστροφή της Γιουβέντους

Ο Ιταλός τακτικός έχει αιχμή για να αναλάβει από τον Πίρλο, ο οποίος βρίσκεται κάτω από έντονη πίεση τον τελευταίο καιρό εν μέσω της φτωχής μορφής του Bianconeri.

Ο Massimiliano Allegri αρνείται να αποκλείσει μια πιθανή επιστροφή στη Γιουβέντους, αλλά προσφέρει την υποστήριξή του στον Andrea Pirlo

Η Allegri δεν έχει δουλειά από τότε που έφυγε από τη Γιουβέντους το καλοκαίρι του 2019.

Ο 53χρονος ήταν εξαιρετικά επιτυχημένος κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Allianz Stadium, βοηθώντας την ομάδα σε 11 τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων πέντε συνεχόμενων τίτλων Serie A και τεσσάρων διαδοχικών επιτυχιών Coppa Italia.

Μόνο 37 ήττες υπέστη η Γιουβέντους σε 271 αγώνες κατά τη διάρκεια της πενταετούς θητείας του νικητή της Serie A Coach of The Year.

Ο Ιταλός τακτικός έχει συνδεθεί με την επιστροφή στη διοίκηση, με ενδιαφέρον από την Premier League καθώς και από τους πρώην εργοδότες του.

Σε ερώτηση για τις εικασίες, ο Allegri είπε στο Sky Sport Italia: «Είναι αδύνατο να πούμε [για την επιστροφή στη Γιουβέντους], εξάλλου, ο Andrea Pirlo είναι εκεί τώρα και κατά τη γνώμη μου τα πάει καλά.

«Δεν ξέρω τι λείπει από τον Ζυβ. Βρίσκονται στον τελικό Coppa Italia, κέρδισαν το Supercoppa, αγωνίζονται για τους τέσσερις πρώτους. Το Champions League είναι ένα κομμάτι από μια λαχειοφόρο αγορά, μπορεί να μετατρέψει σε έξι πένες.»

«Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τίποτα. Η γοητεία της Αγγλίας και της Ισπανίας είναι εκεί, αλλά θα ήμουν επίσης ευτυχής να μείνω στην Ιταλία».