Ο Al-Khelaifi επιμένει στο μέλλον του Kylian Mbappe στην PSG

Ο πρόεδρος Nasser Al-Khelaifi επέμεινε στο μέλλον του Kylian Mbappe στην PSG σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στον L’Equipe. Έρχεται μάχη και για τα δύο.

Δεν είναι μυστικό ότι ο Kylian Mbappe υποτίθεται ότι υποσχέθηκε να φύγει από την PSG αφού ένιωσε ότι ο χρόνος του είχε τελειώσει στο κλαμπ, αλλά ο Al-Khelaifi δεν θα το τιμήσει αυτό. Όταν συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της AS Monaco και των γίγαντες από την πρωτεύουσα, οι κάρτες ήταν τοποθετημένες στο τραπέζι. Αρχικά, ο Mappe επιβεβαίωσε ότι η οικογένειά του αποφάσισε να τον αφήσει να μείνει στο Παρίσι για να μεγαλώσει μαζί τους. Πηγαίνοντας στη Ρεάλ Μαδρίτης σε τόσο μικρή ηλικία θα μπορούσε να είναι επιζήμια για την επαγγελματική του καριέρα.

Αλλά τώρα, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και προφανώς θέλει να βρει μια νέα πρόκληση. Ο Nasser Al-Khelaifi δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για αυτό και τον νοιάζει ακόμα λιγότερο να τηρήσει τη συμφωνία. Βλέπουμε ήδη μια μεγάλη διαφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και του προέδρου να πατάει το πόδι του στο έδαφος. Όπως συνέβη και στο παρελθόν με άλλους παίκτες, πιέζει τον Mappe να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο με αυτές τις δηλώσεις.

Ο Mappe δεν θα αφήσει το PSG δωρεάν.

Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι αν δεν υπογράψει νέα συμφωνία με το κλαμπ, θα μπορούσε να φύγει ως ελεύθερος πράκτορας το επόμενο καλοκαίρι. Ο Nasser δεν θέλει να το αφήσει να συμβεί όπως είπε στον L’Equipe: «Θα είμαι ξεκάθαρος, ο Kylian πρόκειται να μείνει με την PSG. Δεν πρόκειται ποτέ να τον πουλήσουμε και δεν θα φύγει ποτέ τσάμπα. Ποτέ δεν δίνω λεπτομέρειες στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με τις τρέχουσες διαπραγματεύσεις. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι προχωράει καλά. Ελπίζω να βρούμε κοινό έδαφος. Είναι το Παρίσι, είναι η χώρα του. Έχει μια αποστολή, όχι μόνο να είναι ποδοσφαιριστής, αλλά και να προωθήσει τη Λιγκ 1, τη χώρα του και την πρωτεύουσα του.

«Είναι ένα φανταστικό αγόρι, ως άτομο και ως αθλητής. Θα κερδίσει το Μπαλόν Ντ’ Ορ στα επόμενα χρόνια, είμαι 100% σίγουρος. Έχει ό, τι χρειάζεται για να επεκτείνει εδώ. Πού μπορεί να πάει; Ποιος σύλλογος από την άποψη της φιλοδοξίας και του έργου μπορεί να ανταγωνιστεί την PSG σήμερα; Αν αναμένει εγγυήσεις για την ποιότητα της ομάδας; Αν το λέει αυτό, θέλει να κερδίσει και αυτό δεν είναι κακό. Είμαστε και εμείς φιλόδοξοι. Αλλά αν θέλει να αποφασίσει ποιον θα προσλάβει ή όχι, αυτό δεν είναι δυνατόν. Επαναλαμβάνω, είναι σπουδαίο παιδί, είμαι σίγουρος ότι το λέει αυτό επειδή θέλει μια καλύτερη ομάδα για να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ».