Ο Aguero ανοίγει για τον πόνο του Messi όταν φεύγει από τη Βαρκελώνη

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης, ο Sergio Aguero επιτέλους άνοιξε για τις δύσκολες στιγμές του Leo Messi όταν αναγκάστηκε να φύγει από την FC Barcelona το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Sergio Aguero είχε ένα σχέδιο όταν ξεκίνησε η καλοκαιρινή μεταφορά, αλλά ο Leo Messi τον πήρε εντελώς απροετοίμαστο. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα δύο αστέρια επικοινωνούσαν συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου που το ‘Kun’ υπέγραφε για τη Βαρκελώνη. Ένα από τα όνειρα του Μέσι ήταν πάντα να παίξει μαζί με έναν από τους καλύτερους φίλους του σε επίπεδο κλαμπ. Κέρδισαν ήδη την Copa America μαζί, αλλά είχαν μεγάλα σχέδια.

Όλοι σοκαρίστηκαν όταν ήρθαν τα νέα ότι ο Μέσι δεν έμενε στη Βαρκελώνη. Ξαφνικά, ο Αγκουέρο έμεινε χωρίς σχέδιο και σχεδόν μόνος σε ένα νέο κλαμπ. Είναι προφανώς επαγγελματίας και είναι στην ευχάριστη θέση να παίξει για τη Βαρκελώνη. Αλλά ήθελε επίσης να παίξει μαζί με τον Μέσι για να το σβήσει από τη λίστα του. Τώρα που είναι τελικά πίσω από τον τραυματισμό του, Sergio Aguero μπορεί να αισθάνεται άνετα μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης για όλα όσα συνέβησαν.

Το «Kun’ προσφέρει πληροφορίες για το τι πέρασε ο Messi.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη με τον Diario AS, ο Sergio Aguero μίλησε για όλη τη διαδικασία τόσο αυτός όσο και ο Messi πέρασαν όταν ο Leo έφυγε από τη λέσχη: «Ήταν μια εποχή σοκ γι ‘αυτόν. Ένιωθε απαίσια. Όταν το ανακάλυψα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Εκείνο το Σάββατο πήγα να τον δω στο σπίτι του. Και, λόγω της προσωπικότητάς μου, από τότε που τον είδα αρκετά πεσμένη, προσπάθησα να τον κάνω να ξεχάσει τι είχε συμβεί.

«Μπορούσα να δω ότι δεν ήταν σε θέση να συγκεντρωθεί και προσπαθούσα να του αποσπάσω την προσοχή. Του έλεγα για την ομάδα των Esports. Και τα πράγματα που κάναμε γι’ αυτό. Έφτασα με την προσδοκία να παίξω με τον Λίο και ότι μια καλή ομάδα θα συγκεντρωθεί, κάτι που προσπάθησε να κάνει ο σύλλογος. Όταν μου τηλεφώνησαν σκέφτηκα: Δεν με νοιάζει τι θα με πληρώσουν. Θα είμαι χαρούμενος και θα βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο».