Ο Όρος μιλά για το «μεγάλο αντίκτυπο» του Τουσέλ μετά την Chelsea φτάσει στο CL ημιτελές

Οι Blues επέζησαν από μια τελευταία φοβία για να κλείσουν μια θέση στο προτελευταίο στάδιο του πρωταθλητικού διαγωνισμού της Ευρώπης για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια.

Ο Μέισον Μάουντ χαιρέτισε τον «μεγάλο αντίκτυπο» του Τόμας Τούσελ στο Τσέλσι μετά την πρόοδό του στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια τελευταία απεργία θαυμάτων από τον Μεχντί Ταρέμι είδε την Τσέλσι να ξυλοκοπείται 1-0 από τον Πόρτο στους προημιτελικούς του δεύτερου σκέλους την Τρίτη.

Χάρη στην άνετη νίκη του πρώτου ποδιού, ωστόσο, η στολή της Premier League προχώρησε στο τελευταίο στάδιο τεσσάρων με συνολική νίκη 2-1.

Η Τσέλσι θα πρέπει τώρα να ξεπεράσει είτε τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε το Λίβερπουλ για να φτάσει στους τελικούς και τελικά να επιτύχει την ευρωπαϊκή δόξα.

«Ο [Tucel] είχε μεγάλο αντίκτυπο», δήλωσε ο Mount στο BT Sport μετά τον αγώνα. «Είναι δύσκολο να έρθει στη μέση της σεζόν, αλλά είχε μεγάλο αντίκτυπο στους παίκτες. Γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα τι ήθελε και το υλοποίησε στα παιχνίδια.

«Εργαζόμαστε σκληρά για την εκπαίδευση και φαίνεται. Φαίνεστε σταθεροί σαν ομάδα. Έχουμε παίξει σε υψηλό επίπεδο. Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό.

«Θα πάρουμε οποιονδήποτε [στους ημιτελικούς]. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη και τη μάχη. Θα καθίσουμε και θα το δούμε και θα το αναλύσουμε πραγματικά. Θα είμαστε έτοιμοι για όλους.»