Ο Όλμο επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Βαρκελώνης, αλλά «δεν υπήρχε χρόνος να σκεφτούμε μια μεταφορά»

Μια καθυστερημένη προσπάθεια έγινε στην καλοκαιρινή αγορά να φέρει τον απόφοιτο της La Masia πίσω στο Camp Nou, αλλά μια κίνηση δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Ο Ντάνι Όλμο επιβεβαίωσε ότι ήταν αντικείμενο τόκων μετακίνησης για τη Βαρκελώνη στη θερινή βιτρίνα μεταφοράς.

Οι εικασίες εμφανίστηκαν πολύ αργά στη θερινή αγορά ότι η Βαρκελώνη είχε έρθει σε επαφή με την RB Leipzig για να συζητήσουν μια πιθανή μεταφορά για τον Olmo.

Η καταλανική λέσχη είχε χάσει τον Lionel Messi και επίσης άφησε τον Antoine Griezmann να φύγει και οι φήμες εκείνη την εποχή ισχυρίζονταν ότι η απελπισμένη αναζήτησή τους για έναν δημιουργικό επιθετικό παίκτη την ημέρα της προθεσμίας τους οδήγησε στον 23-year-old Ισπανό.

Αναφέρθηκε ότι ο παίκτης ήταν επίσης πρόθυμος να επιστρέψει στην Barca, αλλά ο σύλλογος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στην ζητούμενη τιμή των 75 εκατομμυρίων ευρώ της Λειψίας, και μια κίνηση δεν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Χωρίς να υπεισέλθω σε πολλές λεπτομέρειες, ο Όλμο έχει πλέον επικυρώσει το ενδιαφέρον του πρώην συλλόγου του για αυτόν, αλλά είπε ότι αυτή ήταν η χρονική στιγμή της προσέγγισής τους ότι «δεν υπήρχε καν χρόνος να σκεφτούμε μια μεταφορά».

«Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα, από την πλευρά μου δεν υπήρχε καν χρόνος να σκεφτώ μια μεταφορά», αποκάλυψε ο απόφοιτος La Masia σε μια συνέντευξη της βαυαρικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung.

«Προς το παρόν, έχω το μυαλό μου σε όλη τη σεζόν με τη Λειψία, και είμαι μια χαρά εδώ. Θέλω πραγματικά να παίξει, να αγωνιστεί και πάλι με τη Λειψία σε διεθνή τουρνουά. Αυτό είναι το κίνητρό μου».