Ο Ωριέ διεκδικεί τολμηρά το μέλλον του στο Τότεναμ

Ο αστέρας της Τότεναμ Serge Aurier μίλησε για το μέλλον του στο σύλλογο, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει την πιο προτιμώμενη κίνηση του για το καλοκαίρι.

Ο υπερασπιστής του Τότεναμ Serge Aurier παραδέχεται ότι πρόκειται να αναχωρήσει από τον σύλλογο αυτό το καλοκαίρι.

Η διεθνής Ακτή του Ελεφαντοστού έχει συνδεθεί με την επιστροφή στο Παρίσι Saint-Germain το καλοκαίρι, αλλά η AC Milan και οι ισπανικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται επίσης για τις υπηρεσίες του.

Ο Aurier, εν τω μεταξύ, έχει δηλώσει ότι είναι καιρός να προχωρήσουμε από το Spurs.

«Όλοι γνωρίζουν ότι αν ήθελα να επεκτείνω τη συμφωνία μου στην Τότεναμ, θα το είχα κάνει ήδη. Δεν πρόκειται να το κάνω σε έξι μήνες», είπε στον L’Equipe.

«Έφτασα στο τέλος ενός κύκλου και ήρθε η ώρα να ψάξω αλλού. Οι δύο πλευρές, το συμβούλιο του Τότεναμ και οι πράκτορές μου, συμφώνησαν για τους όρους. Θα δούμε μετά από αυτό.

«Δεν έχω κρύψει ποτέ από την επιθυμία να επιστρέψω στο PSG μια μέρα. Είναι το ρόπαλο της καρδιάς μου, αυτό που υποστηρίζω και νιώθω ελεύθερος να μιλήσω γι’ αυτό.

«Αλλά δεν θέλω ο κόσμος να νομίζει ότι είμαι κολλημένος πάνω τους και δεν κλείνω την πόρτα σε κανέναν.

«Αλλά αν η λέσχη έκανε προσφορά αυτό το καλοκαίρι, είναι βέβαιο ότι η PSG θα ήταν η πρώτη μου επιλογή».

Μια κίνηση πίσω στο PSG θα μπορούσε να τον δει να επανενωθεί με τον πρώην αφεντικό του Τότεναμ Mauricio Pochettino, αν και ο αργεντινός προπονητής θα μπορούσε να φύγει αυτό το καλοκαίρι.

Αλλά ο Aurier λέει ότι το ζευγάρι έχει μια καλή σχέση και πιστεύει ότι ο Pochettino θα μπορούσε να ευδοκιμήσει στη γαλλική πρωτεύουσα αν μείνει.

«Είχαμε μια μεγάλη σχέση, παρά τα όσα συνέβησαν», είπε. «Δεν υπήρχε σοβαρό πρόβλημα μεταξύ μας, αλλά ποτέ δεν είσαι ο πιο ευτυχισμένος παίκτης όταν δεν είσαι στο γήπεδο.

«Πάντα σεβόμουν το έργο του και τις επιλογές του. Απόλαυσα το στυλ που ήθελε να παίξει — και είναι αυτό που θέλει και στο Παρίσι.

«Σωματικά, ήμασταν τέρατα. Στο PSG, θα δούμε πραγματικά το χέρι του την επόμενη σεζόν.»