Ο Χιούγκο Γκάτι συγκρίνει την Εδέμ Χάζαρντ με μια μεγάλη όλων των εποχών

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης παράστασης συζήτησης, ο Hugo Gatti ήθελε να επαινέσει τον Eden Hazard και μάλιστα τον σύγκρινε με έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία.

Η Eden Hazard μόλις πήρε πολύ περισσότερη πίεση από τον Hugo Gatti, τον Αργεντινό πρώην τερματοφύλακα που υποστηρίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος φόργουορντ αγωνίζεται να βρει την ίδια μορφή που είχε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Τσέλσι και οι τραυματισμοί έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Η πιο πρόσφατη απόδοσή του εναντίον του Αλάβς ήταν μια αφύπνιση για τους υποστηρικτές του.

Θεωρούν ότι μπορεί τελικά να αρχίσει να παίζει στο επίπεδό του μετά την υπέρβαση ενός τραυματισμού στον αστράγαλο που τον κράτησε στο περιθώριο. Ωστόσο, το να τον συγκρίνουμε με έναν από τους μεγάλους όλων των εποχών είναι υπερβολικό για έναν παίκτη που μόλις και μετά βίας παίρνει πίσω την αυτοπεποίθησή του. Ο θρυλικός Hugo Gatti έχει την τάση να μιλάει πάρα πολύ μερικές φορές, ειδικά όταν μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα πρόσφατο παραλήρημα στην εκπομπή «El Chiringuito», αποφάσισε να συγκρίνει τον Hazard με τον Leo Messi.

Ο Γκάτι πιστεύει ότι ο Χάζαρντ μπορεί να είναι καλύτερος από τον Λίο.

Καθώς μίλησε με τον παρουσιαστή Josep Pedrerol, ο Hugo Gatti είπε την ακόλουθη δήλωση: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Eden Hazard βρίσκεται στο επίπεδο του Messi. Ναι, μπορεί να γίνει καλύτερος από τον Μέσι, αλλά δεν έχει παίξει τόσο πολύ. Ήταν ένας πολύ διαφορετικός παίκτης χθες. Πιστεύω ότι ο Χάζαρντ μπορεί να είναι καλύτερος από τον σημερινό Λίο Μέσι.

«Αν ξεπεράσει το πνευματικό μπλοκάρισμα με τα τραύματά του, πιστεύω ότι μπορεί να φτάσει εκεί. Ακόμα περισσότερο με τον σημερινό Μέσι γιατί είναι κάτω από το επίπεδό του εδώ και μερικά χρόνια. Η Εδέμ μπορεί να είναι ο άσος κάτω από το μανίκι της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν αλλά πρέπει να έχουμε το νου μας. Τραυματισμοί τον έχουν πάρει το καλύτερο από αυτόν, αλλά τον είδα λεπτό πρόσφατα και να τα πάει καλύτερα με τον Μπενζέμα.»