Ο Χαβέρτζ αντιδρά στο ψευδώνυμο «King Kai’ στο Τσέλσι

Ο Γερμανός έχει κερδίσει ένα ιδιαίτερο ψευδώνυμο αφού σκόραρε τα νικητήρια γκολ για την Τσέλσι στους τελικούς του Champions League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Club.

Η επίθεση του Τσέλσι στον μέσο Κάι Χάβερτζ απέλυσε ταπεινά το παρατσούκλι του «Βασιλιά Κάι».

Στην ηλικία των 22, ο Χάβερτζ αισθάνεται ότι είναι πολύ νωρίς για να θεωρήσει τον εαυτό του θρύλο και επιμένει ότι ποτέ δεν θα αποκαλούσε τον εαυτό του «Βασιλιά».

Ο πρώην σταρ Bayer Leverkusen έχει γίνει αγαπημένος οπαδός της Τσέλσι, δηλαδή για τους νικητήριους αγώνες του στους τελικούς του Champions League και του Παγκοσμίου Κυπέλλου Club κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

«Όσοι με γνωρίζουν γνωρίζουν ότι ποτέ δεν θα αποκαλούσα τον εαυτό μου έτσι», είπε ο Havertz στον Sport1 για το βασιλικό ψευδώνυμό του.

«Οι περισσότεροι με φωνάζουν Κάι. Ο βασιλιάς έρχεται περισσότερο από τον Τύπο. Σίγουρα δεν είστε θρύλος στην ηλικία των 22 ετών, αλλά είστε μέρος της επιτυχημένης ιστορίας του συλλόγου, και αυτό παραμένει για πάντα».

Η διεθνής ποινή εκτός χρόνου της Γερμανίας το Σάββατο σφράγισε στην Τσέλσι νίκη με 2-1 εναντίον της Palmeiras στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Club, όταν το spot-kick του Ραφαέλ Βέιγκα ακύρωσε το εναρκτήριο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Havertz έχει πλέον προσφέρει 15 γκολ και 13 ασίστ σε 73 συμμετοχές από το ρεκόρ του club-record €80 εκατ. τον Σεπτέμβριο του 2020.