Ο Χάρι Μαγκουάιρ μιλάει για αναφορές αναταραχής στο καμαρίνι

Ο καπετάνιος της Μαν Γιουνάιτεντ παραδέχεται ότι έχει «βαρεθεί «την κακή κατάσταση της πλευράς του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνέχισαν να αγωνίζονται για τη μορφή μετά την απόλυση του Ole Gunnar Solskjaer το Νοέμβριο. Παρά τα μερικά σημάδια βελτίωσης, η πλευρά του Ralf Rangnick απέχει πολύ από την καλύτερη μορφή τους.

United έχουν κερδίσει μόνο πέντε από τα προηγούμενα 14 παιχνίδια Premier League. Τα αθλητικά προβλήματα έχουν επίσης οδηγήσει σε διαίρεση στο καμαρίνι της ομάδας. Μια αναφορά από την Mirror ισχυρίζεται ότι 11 United παίκτες θέλουν να εγκαταλείψουν το σύλλογο λόγω της κατάστασής τους υπό τον Rangnick.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Ενωμένος Καπετάνιος Χάρι Μαγκουάιρ μίλησε για την τρέχουσα μορφή της πλευράς του.

Είπε (μέσω MEN): «Είμαι ο καπετάνιος και ηγέτης στα αποδυτήρια, και είχα ιδιωτικές συζητήσεις με τους παίκτες και τη διοίκηση, οι οποίες θα παραμείνουν ιδιωτικές.

«Μην γελιέστε, είμαι εδώ για τον αγώνα και ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου είναι. Περιμένω να είναι και αν δεν είναι τότε — όπως είπα — κάτι δεν πάει καλά.

«Έχουμε μεγάλη ομάδα. Φυσικά, δεν θα είναι πάντα όλοι οι παίκτες ευτυχείς καθώς δεν παίζουν, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο και όλοι πρέπει να παραμείνουμε επαγγελματίες».

Και πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι θυμωμένοι και θέλουμε να κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε, κάτι που κατά καιρούς έχει συναντήσει στο γήπεδο. Αλλά το ομαδικό πνεύμα είναι καλό, παρά τα όσα λένε οι άνθρωποι.

«Όντας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, πρέπει να ασκήσετε κριτική στο πηγούνι και να αντιδράσετε καλά σε αυτό. Ταυτόχρονα, πρέπει να αγνοήσετε τον εξωτερικό θόρυβο μερικές φορές και απλά να πάρετε το κεφάλι σας κάτω [στην εκπαίδευση].

«Γνωρίζουμε ότι αν μπορούμε να συγκεντρώσουμε ένα σύνολο αποτελεσμάτων τότε όλα τα άλλα φροντίζουν τον εαυτό τους.»

Η United θα φιλοξενήσει την Aston Villa σε ένα παιχνίδι FA Cup την Τρίτη πριν τους συναντήσει ξανά στην Premier League πέντε ημέρες αργότερα.