Ο Χάρι Μαγκουάιρ εκκενώνει το σπίτι του μετά από «σοβαρή» απειλή βόμβας

Ο καπετάνιος των Red Devils έχει δεχθεί ευρεία κριτική τις τελευταίες εβδομάδες.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι η αστυνομία ερευνά μια πιθανή απειλή για το σπίτι του Χάρι Μαγκουάιρ.

Το περιστατικό λαμβάνει χώρα δύο ημέρες μετά Λίβερπουλ νίκησε τη Μαν Γιουνάιτεντ 4-0 στο Άνφιλντ. Παρόμοια με σχεδόν όλα τα πρόσφατα παιχνίδια της United, ο Maguire αντιμετώπισε κριτική για την απόδοσή του μετά το παιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος έλαβε ένα email που ισχυριζόταν ότι μια βόμβα θα χρησιμοποιούσε για να καταστρέψει την ιδιοκτησία του στο Alderley Edge.

«Τις τελευταίες 24 ώρες, ο Χάρι [Maguire] έχει λάβει μια σοβαρή απειλή για το σπίτι της οικογένειάς του», ανέφερε εκπρόσωπος της Man United.

«Το ανέφερε αυτό στην αστυνομία, η οποία τώρα ερευνά το θέμα.»

Σύμφωνα με τον Ήλιο, ο Μαγκουάιρ βρίσκεται σε κατάσταση «ακραίου σοκ» μετά τη λήψη της απειλής.

Η Διεθνής Αγγλία κατοικεί με την αρραβωνιαστικιά του Fern Hawkins και τις δύο κόρες τους. Μετά την αναφορά του, μια ομάδα αξιωματικών, μαζί με τα σκυλιά που ψάχνουν, ερευνούν το σπίτι.

Έχοντας κάνει 35 εμφανίσεις για την United αυτή τη σεζόν, ο Maguire δεν κατάφερε να φέρει συνέπεια στο backline των Red Devils. Ο κεντρικός αντίπαλος επέδειξε άλλη μια κακή απόδοση όταν η ομάδα του υπέστη μια ήττα 4-0 εναντίον των αρχικών αντιπάλων τους, Λίβερπουλ.

Η ήττα έστειλε την United στην έκτη θέση στο τραπέζι, τρεις μονάδες πίσω από την τέταρτη θέση της Τότεναμ. Ας δούμε αν ο Maguire και η συνεργασία μπορούν να ανακάμψουν από την ήττα όταν συναντήσουν την Arsenal αυτό το Σαββατοκύριακο.