Ο Χάρι Κέιν παροτρύνθηκε να παραμείνει στο Τότεναμ εν μέσω συνδέσεων της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρώην επιθετικός του Τότεναμ Πίτερ Κράουτς προέτρεψε τον Χάρι Κέιν να σκεφτεί να μείνει στο κλαμπ, καθώς το «γρασίδι δεν είναι πάντα πράσινο» αλλού.

Ο Χάρι Κέιν είπε ότι πρέπει να αποφεύγει το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και να πιέσει να διεκδικήσει ένα άγαλμα στο Τότεναμ.

Δεδομένου ότι είναι ένας από τους πιο παραγωγικούς προς τα εμπρός, ο επιθετικός εξακολουθεί να συνδέεται με μια σειρά ευρωπαϊκών πλευρών. Η Ρεάλ Μαδρίτης υπήρξε η πιο εξέχουσα πλευρά που συνδέεται με τον άνθρωπο των Σπερς από αυτή την άποψη.

Ο Kane έχει δείξει συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια που τον έχει δει να ξεπερνά το όριο των 150 γκολ στην Premier League και επίσης να κερδίσει το περιβραχιόνιο του καπετάνιου για την Αγγλία.

Ο επιθετικός έχει λάβει επαίνους από παντού, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμα ασημικά σε όλα τα χρόνια του στην ομάδα ποδοσφαίρου στο Τότεναμ.

Έχει υποστηριχθεί ότι η προσωπική φιλοδοξία θα μπορούσε να ωθήσει τον Kane να αναζητήσει τρόπαια αλλού, ειδικά με τη Ρεάλ Μαδρίτης να χτυπάει την πόρτα.

Ο Κράουτς πιστεύει ότι ο Κέιν μπορεί να επιτύχει αυτές τις φιλοδοξίες στο Τότεναμ και να ωθήσει να τον θυμούνται και να απαθανατίσουν ως θρύλος του κλαμπ.

Ο πρώην Σπερς προς τα εμπρός είπε στην Daily Star: «Μερικές φορές το γρασίδι δεν είναι πάντα πιο πράσινο».

«Νομίζω ότι αν κερδίσεις κάτι στο Τότεναμ, θα σημαίνει 10 φορές περισσότερα από το να πας στη Ρεάλ Μαδρίτης και να κερδίσεις κάτι».

«Είναι κορυφαίος παίκτης και του αξίζει το καλύτερο ώστε κανείς να μην μπορεί να τον δυσαρεήσει αν θέλει να μετακομίσει.»

«Αλλά νιώθω ότι αν ο Κέιν πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα να κερδίσει κάτι στο Τότεναμ νομίζω ότι θα σήμαινε πολύ περισσότερα γι’ αυτόν από ό, τι αν πήγαινε κάπου και ίσως κέρδιζε έναν τίτλο πρωταθλήματος σε διαφορετική χώρα».

«Ενώ στο Τότεναμ, αν τελειώσει εκεί ή καταφέρει να κερδίσει κάτι εκεί, θα έχουν ένα άγαλμα φτιαγμένο γι’ αυτόν, έτσι δεν είναι;»