Ο Χάρι Κέιν επιστρέφει στην ερώτηση Σάουθγκεϊτ μετά την ταπείνωση της Αγγλίας

Τα Τρία Λιοντάρια υπέστησαν μια συγκλονιστική ήττα με 4-0 εντός έδρας από την Ουγγαρία στο UEFA Nations League την Τρίτη.

Ο αρχηγός της Αγγλίας Χάρι Κέιν υπερασπίστηκε τον αρχηγό Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ μετά από μια ταπεινωτική ήττα στην Ουγγαρία την Τρίτη.

Η Ουγγαρία εισέβαλαν σε μια εμφατική νίκη 4-0 σε μια σύγκρουση του Nations League. Ο νάρθηκας του Ρόλαντ Σαλάι, μαζί με τις απεργίες των Zsolt Nagy και Daniel Gazdag, σφράγισαν και τους τρεις πόντους για τους επισκέπτες στο Μολινέ. Ήταν η μεγαλύτερη απώλεια της Αγγλίας μετά από ένα χτύπημα 5-1 από τη Σκωτία το Μάρτιο του 1928.

Kane υπερασπίζεται Σάουθγκεϊτ

Οι φιναλίστ του Euro 2020 κατείχαν το 69% της κατοχής, αλλά και πάλι πάλεψαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, καθώς το Southgate επέλεξε μια τρίτη διαφορετική εμφάνιση σε τέσσερα παιχνίδια — εγείροντας ερωτήματα σχετικά με την ικανότητα του μάνατζερ να προωθήσει την ομάδα.

«Είναι μια πραγματικά απογοητευτική ερώτηση που τίθεται. Ας μην ξεχνάμε από πού προερχόμαστε», δήλωσε ο Kane στο BBC Radio για αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του Southgate.

«Ο Γκάρεθ υπήρξε βασικός παράγοντας για τη μετατροπή αυτής της ομάδας της Αγγλίας σε μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες που είχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.

«Ξέρω ότι είναι απογοητευτικό για τους οπαδούς. Ήταν ένα απογοητευτικό στρατόπεδο, που και που το ποδόσφαιρο ρίχνει μια έκπληξη. Πρέπει να δούμε τη γενική εικόνα. Είχαμε δύο φανταστικά τουρνουά στη σειρά. Δεν είναι ώρα για πανικό. Είναι μια απώλεια με την οποία είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά να δουλέψουμε».

Η Αγγλία παραμένει στην τελευταία θέση του Ομίλου Α3, με μόλις δύο βαθμούς να δείχνουν από την έναρξη των τεσσάρων αγώνων. Το πέναλτι του Κέιν από την ισοπαλία 1-1 της περασμένης εβδομάδας εναντίον της Γερμανίας είναι το μόνο γκολ που έχουν σκοράρει.