Ο Χάρι Κέιν αποκοιμόταν στο ημίχρονο εναντίον του Λίβερπουλ με τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο αστεροεπιθετικός της Τότεναμ Χάρι Κέιν εξαναγκάστηκε να βγει από τον αγώνα ενάντια στο Λίβερπουλ μετά από άλλο τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Χοσέ Μουρίνιο και η ομάδα του χτυπήθηκαν από τρομερά νέα καθώς ο πρωταγωνιστής τους Χάρι Κέιν υπέστη κι άλλο τραυματισμό στον αστράγαλο αυτή την Πέμπτη το βράδυ. Ο Άγγλος επιθετικός αντιμετωπίστηκε από τον Thiago Alcantara στα μισά του πρώτου ημίχρονου και έπεσε στο έδαφος κρατώντας τον αστράγαλο του.

Αν και ο Kane κατάφερε να συνεχίσει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μετά τη θεραπεία στο γήπεδο, ο παίκτης δεν επέστρεψε για τα τελευταία 45 λεπτά. Ο Jose Mourinho αποφάσισε να αντικαταστήσει τον επιθετικό για τον Erik Lamela, πράγμα που υποδηλώνει ότι ο τραυματισμός του μπορεί να είναι πιο πονηρός από τον αναμενόμενο.

Στην πραγματικότητα, ο 27χρονος επιθετικός έχει αντιμετωπίσει κάποια περίπλοκα τραύματα στον αστράγαλο στο παρελθόν. Ο Harry Kane έχει χάσει συνολικά 33 αγώνες με τους Spurs από το 2016 για τραυματισμούς που σχετίζονται με τον αστράγαλο.

Ο Jose Mourinho σχολίασε την ατυχία του Kane μετά το τέλος του αγώνα. Ο διευθυντής φαινόταν αναστατωμένος καθώς συνειδητοποίησε ότι ο επιθετικός θα μείνει στο περιθώριο για λίγες εβδομάδες.

«Δύο αστραγάλους, ο πρώτος ήταν ένα κακό τάκλιν, ήταν ο Thiago, ο δεύτερος δεν ήξερα καλά», είπε ο Mourinho. «Αλλά δύο τραυματισμοί και στους δύο αστραγάλους, ο δεύτερος χειρότερος από τον πρώτο — μερικές εβδομάδες, δεν ξέρω. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που δεν μπορείς να αντικαταστήσεις. Όταν συμβαίνει συμβαίνει, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να το καταπολεμήσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο».

Επιπλέον, η αγορά μεταφοράς του Ιανουαρίου πρόκειται να κλείσει και το αφεντικό της Spurs δεν θα έχει πολύ χρόνο για να βρει μια εναλλακτική λύση. Εάν ο Kane απαιτεί εκτεταμένη θεραπεία, ο Πορτογάλος διευθυντής θα πρέπει να βασιστεί στον Carlos Vinicius. Το δανεικό της Μπενφίκα θα είναι η μόνη του επιλογή για να συνεχίσει τις ελπίδες του Τότεναμ.