Ο Χάρι Κέιν αντεπιτιθόταν όταν ισχυρισμοί ότι αρνήθηκε να επιστρέψει στην εκπαίδευση του Τότεναμ

Ο επιθετικός του Τότεναμ ανταποκρίθηκε στους ισχυρισμούς του ότι σκόπιμα έχασε την εκπαίδευση εν μέσω συνδέσεων μεταφοράς στο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάρι Κέιν αρνήθηκε ότι αρνήθηκε να δώσει αναφορά στην εκπαίδευση του Τότεναμ νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να επιστρέψει το Σάββατο.

Έχει αναφερθεί ότι ο 28χρονος παρέλειψε την εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας σε μια υποτιθέμενη προσπάθεια να διώξει τον Σπερς, ο οποίος απέρριψε προσφορά 100 εκατομμυρίων λιρών από το Μάντσεστερ Σίτι τον Ιούνιο.

Η απουσία του Κέιν σημειώθηκε για πρώτη φορά τη Δευτέρα, αλλά πήγε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή για να εξηγήσει ότι το σχέδιο ήταν πάντα να επιστρέψει στο Σάββατο.

«Έχουν περάσει σχεδόν 10 χρόνια από τότε που έκανα το ντεμπούτο μου στην Spurs. Για κάθε ένα από αυτά τα χρόνια, εσείς — οι οπαδοί — μου δείξατε απόλυτη υποστήριξη και αγάπη», δημοσίευσε στο Instagram.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πονάει να διαβάσει μερικά από τα σχόλια που έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα, αμφισβητώντας τον επαγγελματισμό μου.

«Αν και δεν θα υπεισέλθω στις λεπτομέρειες της κατάστασης, θέλω να διευκρινίσω ότι ποτέ, και ποτέ, δεν αρνήθηκα να εκπαιδεύσω. Θα επιστρέψω στη λέσχη αύριο, όπως σχεδιάσαμε.

«Δεν θα έκανα τίποτα για να θέσω σε κίνδυνο τη σχέση που έχω με τους οπαδούς που μου έχουν δώσει τέτοια ακλόνητη υποστήριξη κατά τη διάρκεια του χρόνου μου με το club. Αυτό ίσχυε πάντα όπως συμβαίνει σήμερα.»

Τι είχε να πει ο Σπερς;

Οι Lilywhites, σε αντίθεση με τον Kane, δεν έχουν εκδώσει δημόσια δήλωση σχετικά με ισχυρισμούς ότι ο επιθετικός παρέλειψε την εκπαίδευση.

Αναφερόμενες ότι οι Σπερς περίμεναν τον Κέιν πίσω τη Δευτέρα για μια σειρά εξετάσεων που αφορούσαν την φυσική του κατάσταση και έναν έλεγχο ρουτίνας COVID-19. Υποτίθεται ότι θα ξαναμπεί στην ομάδα για εκπαίδευση την Τρίτη.

Η μόνη λέξη που βγήκε από τη λέσχη μέχρι τώρα ήρθε την Τρίτη όταν ο Νούνο Εσπειρίτο Σάντο δήλωσε ότι το θέμα θα αντιμετωπιστεί εσωτερικά.

Ο διευθυντής του Spurs είπε: «Πρέπει να λύσουμε την κατάσταση εσωτερικά με το σύλλογο να μιλάει και να προσπαθούμε να καταλήξουμε σε μια καλύτερη λύση και συμπέρασμα».