Ο Χάλαντ είναι κορυφαίος στόχος για την Τσέλσι; Ο Tucel απαντά στις συνομιλίες μεταφοράς

Έχοντας απολαύσει μια αστρική άνοδο στο προσκήνιο, ο Νορβηγός εκτελεστής λέγεται ότι αποτελεί αντικείμενο ενδιαφέροντος μεταφοράς από πολλούς ευρωπαίους γίγαντες.

Ο Thomas Tucel επέλεξε να παραμείνει ντροπαλός σχετικά με τα σχέδια μεταφοράς της Chelsea για το πότε θα ξανανοίξει η αγορά μεταβίβασης το καλοκαίρι.

Η Τσέλσι πέρασε σημαντικά κατά τη διάρκεια του προηγούμενου καλοκαιριού για να ενισχύσει την ομάδα της — και δεν έχουν τελειώσει ακόμα για να πιστέψουν φήμες.

Οι Blues συνδέονται με την υπογραφή του Erling Haaland, ο οποίος έχει κάνει ένα όνομα για τον εαυτό του ως ένας από τους πιο παραγωγικούς παίκτες του κόσμου από τότε που έγινε μέλος της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ένα άλλο αστέρι της Bundesliga, Dayot Upamecano, είναι επίσης κατανοητό ότι είναι στο ραντάρ της πλευράς του Λονδίνου. Ο Upamecano είναι ένας από τους πιο περιζήτητους παίκτες στην Ευρώπη έχοντας χτίσει τη φήμη του ως ένας σταθερός και αξιόπιστος αμυντικός με την RB Leipzig.

«Μπορώ να κατανοήσω το ενδιαφέρον για την ερώτηση και το ενδιαφέρον κάθε οπαδού και υποστηρικτή να μιλήσει για αυτά τα θέματα», δήλωσε ο Tuchel σε απάντηση των φημών μεταφοράς Haaland και Upamecamo σε συνέντευξη Τύπου, μέσω του Football London.

«Είμαι πάντα οπαδός και ενδιαφέρομαι για το τι συμβαίνει. Αλλά τώρα είναι Φεβρουάριος και έχουμε πολύ δρόμο να διανύουμε.

«Όπως θα με γνωρίσετε, θα ξέρετε ότι δεν θα μιλήσω για άλλους παίκτες που είναι υπό σύμβαση. Αυτός είναι ο τύπος σεβασμού που δείχνω. Όλα τα άλλα θα αποφασιστούν πίσω από κλειστές πόρτες. Λυπάμαι.»