Ο Χάλαντ ή ο Μπάππ; Το εικονίδιο της Ρεάλ Μαδρίτης λέει στον Ζιντάν ποιος να υπογράψει

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει και τους δύο παίκτες, αλλά ο Ζιντάν μπορεί να υπογράψει μόνο έναν στην καλύτερη περίπτωση — οπότε ποιος πρέπει να είναι; Ο Βαλντάνο δίνει την ετυμηγορία του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να κάνει την υπογραφή του Erling Haaland μεγαλύτερη προτεραιότητα έναντι του Kylian Mbappe, λέει ο Jorge Valdano, ο οποίος πιστεύει ότι το αστέρι της Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι ο καλύτερος σκόρερ από το ζευγάρι.

Τα εμπρός είναι δύο από τους πιο συναρπαστικούς νέους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη. Έχουν απολαύσει τεράστια επιτυχία στη σύντομη σταδιοδρομία τους μέχρι στιγμής, με τον Mappe να είναι ήδη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και τέσσερις φορές νικητής της Ligue 1. Ο Haaland, από την άλλη πλευρά, έχει αφήσει ένα καυτό μονοπάτι στο πέρσι, μετά την κατάρρευση των γκολ με σχεδόν ατελείωτο ρυθμό.

Έτσι, για ένα μεγάλο κλαμπ όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, που υπερηφανεύονται για την κατοχή των μεγαλύτερων ταλέντων, δεν αποτελεί έκπληξη το ενδιαφέρον τους.

Αλλά η πανδημία COVID-19, όπως και κάθε άλλη λέσχη, έχει χτυπήσει τους Ισπανούς γίγαντες σκληρά οικονομικά. Επομένως, εάν πρόκειται να κυνηγήσουν ένα σούπερ σταρ που θα υπογράψει το καλοκαίρι, μόνο ένας από τους δύο απεργούς θα μπορούσε να φτάσει στην ισπανική πρωτεύουσα — οπότε ποιος θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα;

«Θα υπέγραφα Haaland πριν από το Mbappe», δήλωσε ο πρώην μάνατζερ του Los Blancos στην Onda Cero.

«Κινείται σε μικρούς και μεγάλους χώρους, σκοράρει με μεγάλη κανονικότητα.

«Καταλαβαίνω ότι ο Mappe είναι αστέρι, αλλά είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με τον Haaland. Σκοράρει κάθε είδους γκολ.»

Έτσι, εκεί το έχετε, Haaland θα πρέπει να είναι η υπογραφή προτεραιότητας της Ρεάλ Μαδρίτης.