Ο Χάβερτζ υποστήριξε για να αποδείξει τις «τεράστιες ιδιότητες» του στην Τσέλσι

Οι Blues έσπασαν την τράπεζα και νίκησαν τον άγριο ανταγωνισμό σε όλη την Ευρώπη για να προσγειώσουν τον ταλαντούχο Γερμανό, αλλά αγωνίστηκε να αποδείξει την αξία του.

Ο Kai Havertz έχει υποστηριχθεί για να ανακτήσει τη φόρμα του και να «πείσει όλους τους κριτικούς του» στο Τσέλσι από τον πρώην συμπαίκτη του Bayer Leverkusen Jonathan Tah.

Ο Havertz αγωνίζεται να παραδώσει κάτω από το βάρος της βαρύτατης τιμής του 85 εκατομμυρίων ευρώ από την καλοκαιρινή αλλαγή του.

Η αλλαγή του περιβάλλοντος ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί για τον 21χρονο, φανερό από το γεγονός ότι κατά μέσο όρο ήταν 0,6 G+A στην τελευταία σεζόν του στην Bundesliga, αλλά είναι κατά μέσο όρο ένα πενιχρό 0,2 G+A στην πρώτη του σεζόν στην Premier League.

Πολλοί έσπευσαν να διαγράψουν τον υψηλόβαθμο μέσο, ο οποίος βρήκε για τελευταία φορά το πίσω μέρος του διχτυού στην κλήρωση 3-3 εναντίον του Σαουθάμπτον τον τον Οκτώβριο.

Ο Tah έχει τώρα πηδήξει για να υπερασπιστεί τον πρώην συμπαίκτη του καθώς περιμένει ο Havertz να γίνει καλός στο Chelsea.

«Παρακολουθώ τακτικά τους αγώνες της Τσέλσι από τότε [τη μεταφορά του Havertz]», δήλωσε ο υπερασπιστής του Leverkusen Sport 1.

«Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί ο Timo Werner και ο Antonio Rudiger παίζουν επίσης εκεί. Ξέρω τι ιδιότητες έχει ο Κάι.

«Το παιχνίδι εκεί είναι διαφορετικό από ό, τι στη Γερμανία. Υπάρχει πολλή συζήτηση σε τέτοιες φάσεις: Πρέπει να το κάνει αυτό και αυτό επειδή έχει κοστίσει τόσο πολύ.

«Αλλά αυτά είναι ανοησίες. Δώστε χρόνο στο αγόρι, τότε θα δείξει τις τεράστιες ιδιότητες του και στην Τσέλσι. Ο Κάι θα πείσει όλους τους κριτικούς εκεί πέρα».