Ο Φρανκ Λάμπαρντ ονομάζει τους πέντε μεγαλύτερους συμπαίκτες της καριέρας του

Ο θρύλος της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ έχει ονομάσει τους πέντε καλύτερους παίκτες που έπαιξε μαζί κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής.

Τέσσερις πρώην παίκτες της Τσέλσι και ένας σταρ της Μάντσεστερ Σίτι πρωταγωνίασαν τον Φρανκ Λάμπαρντ με τους καλύτερους συμπαίκτες του.

Ο 43χρονος θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του Αγγλικού ποδοσφαίρου και απολάμβανε μια απίστευτη καριέρα, η οποία περιελάμβανε γκολ και ξόρκι 13 χρόνων στο Τσέλσι. Έπαιξε επίσης για το δίδυμο της Premier League West Ham και Manchester City, καθώς και MLS πλευρά της Νέας Υόρκης πριν αποσυρθεί το 2017.

Τώρα σε μια συνέντευξη με τον Planet Football, ο Lampard αναγνώρισε τους ακόλουθους πέντε παίκτες ως τους μεγαλύτερους συμπαίκτες του.

Σέρτζιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι — 2014 έως 2015)

«Δεν ήμουν στο Man City για πολύ, αλλά αμέσως θα μπορούσατε να δείτε ότι αυτός ο τύπος ήταν παγκόσμιας κλάσης. Τα γκολ που σκόραρε στο γήπεδο κάθε μέρα ήταν τρομακτικά και το πήρε στο γήπεδο.

«Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείτε το ρεκόρ του από τότε που ήρθε στην πόλη για να εκτιμήσετε πόσο ένα ταξικό νούμερο είναι και ήταν υπέροχο για να παίξει μαζί του.»

Τζιανφράνκο Ζόλα (Τσέλσι — 2001 έως 2003)

«Σημαίνει τόσα πολλά για τους οπαδούς της Τσέλσι. Από όλους τους ξένους παίκτες που ήρθαν στο σύλλογο στην αρχή της νέας εποχής, αν θέλετε, ο Ζόλα είναι αυτός που αγαπούσε περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο.

«Ήταν φανταστικός μέσα και έξω από το γήπεδο. Ένας σπουδαίος τύπος και ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής.»

Κίνδυνος Εδέμ (Τσέλσι — 2012 έως 2014)

«Δεν υπάρχει όριο στο πόσο μακριά μπορεί να φτάσει. Ο Χάζαρντ είναι ο πιο προικισμένος παίκτης με τον οποίο έπαιξα και την ημέρα του είναι ασταμάτητος.

«Είπε ότι θέλει να είναι εκεί πάνω με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και έχει το ταλέντο να το κάνει αυτό. Απλά πρέπει να προσθέσει τη συνέπεια και τους στόχους ενός Μέσι ή ενός Ρονάλντο που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε αυτή την κατηγορία.»

Τζον Τέρι και Ντιντιέ Ντρογκμπα (Τσέλσι — 2001 έως 2014)

«Πρώτα απ ‘όλα είναι σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, αλλά είναι και νικητές και αυτό είναι που τους κάνει να ξεχωρίζουν από τους περισσότερους παίκτες.

«Στα μεγάλα παιχνίδια, όταν έχει μεγαλύτερη σημασία, αυτοί οι άνδρες, και αυτό είναι, σηκώθηκαν για να μετρηθούν, και είναι άνετα οι δύο κορυφαίοι που έχω παίξει για αυτόν τον λόγο.»