Ο Φλορεντίνο υπερασπίζεται τον εαυτό του από κάποιες σοβαρές κατηγορίες

Μια σειρά από σοβαρές κατηγορίες έγιναν για τον Φλορεντίνο Περέζ, αποφάσισε να βγει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του νωρίτερα σήμερα.

Χθες γράφτηκε ένα άρθρο για τον Φλορεντίνο Περέζ που φέρεται να συκοφαντεί δύο από τους μεγαλύτερους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης. Συνέβη μέσα από ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο «El Confidencial’. Οι εικαζόμενες ηχογραφήσεις δημοσιεύτηκαν του Florentino λέγοντας τις ακόλουθες προτάσεις. Σχετικά με τον Iker Casillas, αυτό είναι που υποτίθεται ότι ο Florentino: «Δεν είναι αρκετά καλός για να είναι ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, τι θέλετε να πω; Αυτός δεν είναι. Και ποτέ δεν ήταν. Είναι το μεγάλο λάθος που κάναμε.

«Τον υπερασπίζονται τόσο πολύ. Αλλά είναι ένας από τους μεγάλους απατεώνες της Μαδρίτης. Ο δεύτερος είναι ο Ραούλ. Οι δύο μεγαλύτεροι απατεώνες στη Μαδρίτη είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας. Ο Ζιντάν είναι υπέροχος τύπος. Και ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο… αλλά υπάρχουν και οι άλλοι που πιστεύουν ότι… ας δούμε. Ο Ραούλ είναι κακός άνθρωπος. Πιστεύει ότι η Μαδρίτη είναι δική του και χρησιμοποιεί ό, τι υπάρχει στη Μαδρίτη, αναπτύσσοντας τα πάντα για δικό του όφελος. Αυτόν και τον ατζέντη του. Αυτοί ευθύνονται για το ότι η Μαδρίτη δεν τα πάει καλά. Κοίτα, έφυγα, μεταξύ άλλων λόγων, εξαιτίας του. Είναι ένας αρνητικός τύπος, καταστρέφει τη Μαδρίτη.»

Η απάντηση του Φλορεντίνο στο άρθρο.

Λίγες μόνο ώρες μετά τη δημοσίευση του άρθρου, ο Florentino Perez εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση χωρίς να αρνείται τίποτα μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου: «Μετά το άρθρο που δημοσιεύθηκε από τον El Confidencial που περιλαμβάνει σχόλια που έχουν πιστωθεί ότι έχουν κάνει, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι η δημοσιευμένα αποσπάσματα ήταν μέρος των συνομιλιών που καταγράφηκαν κρυφά από τον κ. Jose Antonio Abellan, ο οποίος προσπαθεί να πουλήσει τις ηχογραφήσεις για πολλά χρόνια χωρίς καμία επιτυχία», είπε ο Ισπανός.

«Μου προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι δημοσιεύτηκαν σήμερα από την El Confidencial, παρά το χρόνο που έχει παρέλθει. Αποτελούν μεμονωμένα αποσπάσματα που αποτελούσαν μέρος συνομιλιών και έχουν αφαιρεθεί από το ευρύτερο πλαίσιο μέσα στο οποίο έγιναν. Αντιλαμβάνομαι ότι το γεγονός ότι έχουν δημοσιευθεί τώρα, τόσα χρόνια μετά τη διάρκεια των συζητήσεων, οφείλεται στη συμμετοχή μου ως μια από τις κινητήριες δυνάμεις της Super League. Έθεσα το θέμα στα χέρια των δικηγόρων μου, οι οποίοι εξετάζουν την πορεία δράσης που πρέπει να αναληφθεί».