Ο Φλορεντίνο Περέζ προβλέπει με βεβαιότητα τον νικητή της μπάλας του 2022

Με την τελετή Ballon d’Or του 2022 να πλησιάζει, ο Περέζ εκτιμά ότι είναι προφανές ποιος θα κερδίσει το μεγάλο βραβείο.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Περέζ είναι βέβαιος ότι ο Καρίμ Μπενζεμά θα κερδίσει το βραβείο Μπαλόν ντ’Ορ 2022.

Στις 17 Οκτωβρίου, η France Football θα ανακηρύξει το νικητή της 66ης έκδοσης του βραβείου σε τελετή στο Παρίσι. Το γαλλικό κατάστημα αποκάλυψε προηγουμένως τους υποψηφίους στις 12 Αυγούστου 2022.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι μεταξύ των υποψηφίων για το διάσημο βραβείο. Ωστόσο, καθώς η Μπενζεμά έχει ήδη συλλέξει τον Παίκτη της Χρονιάς των Ανδρών της UEFA, ο Perez θεωρεί ότι δεν χρειάζεται σκέψη για το ποιος θα κερδίσει.

«Benzema έχει ήδη λάβει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της χρονιάς από την UEFA και τις επόμενες ημέρες, θα απονεμηθεί με το Ballon d’Or», δήλωσε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Κανείς δεν αμφιβάλλει γι’ αυτό.»

Το Μπενζεμά οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα νταμπλ εσωτερικού και ευρωπαϊκού την περασμένη σεζόν, έχοντας 44 γκολ και 15 ασίστ σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 34χρονος ήταν στην καλύτερη μορφή της καριέρας του και, εκτός από τον Περέζ, πολλές εξέχουσες προσωπικότητες σε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου αναμένουν να διεκδικήσει το πρώτο βραβείο του Μπαλόν ντ’Ορ αυτό το μήνα.