Ο Φερνάντο Σάντος αποφασίζει για τον Ρονάλντο ως καπετάνιος της Πορτογαλίας

Το αφεντικό της Πορτογαλίας Fernando Santos έχει αποφασίσει για το αν ο Ronaldo θα παραμείνει αρχηγός της εθνικής πλευράς.

Ο Φερνάντο Σάντος υπερασπίστηκε τον Ρονάλντο από πρόσφατες επικρίσεις, ενώ επιμένει ότι ο 36χρονος θα παραμείνει αρχηγός της πορτογαλικής πλευράς.

Το CR7 απορρίφθηκε εσφαλμένα νικητής στην κλήρωση 2-2 της Πορτογαλίας με τη Σερβία το Σάββατο. Οι επαναλήψεις έδειξαν την μπάλα περισσότερο από ό, τι διέσχισε τη γραμμή και θα έπρεπε να είχαν μετρηθεί ως ένα ξεκάθαρο γκολ.

Ωστόσο, ο Ρονάλντο δεν έλαβε αυτή την απόφαση και έδειξε την οργή του μετά το παιχνίδι. CR7 έριξε περιβραχιόνιο του καπετάνιου του κάτω και εισέβαλε από το γήπεδο, αφού είδε το γκολ να κιμωλία.

Δεδομένης της θέσης του ως καπετάνιος της Πορτογαλίας, πολλοί αισθάνονται Ronaldo ήταν υπερβολική στις απογοητεύσεις του, με τον πρώην διεθνή συμπαίκτη Fernando Meira μεταξύ εκείνων που έχουν επικρίνει το αστέρι της Γιουβέντους.

Ωστόσο, ο Fernando Santos υπερασπίστηκε το CR7, λέγοντας ότι ήταν μόνο μια στιγμή «απογοήτευσης».

Είπε σύμφωνα με το Football Italia: «Ήταν απλά μια στιγμή απογοήτευσης. Ο Κριστιάνο θα παραμείνει ο καπετάνιος. Είναι παράδειγμα για όλους».

«Αν είχε προσβάλει τον προπονητή ή τους συμπαίκτες του, θα το είχαμε σκεφτεί, αλλά τίποτα από αυτά δεν συνέβη.

«Θέλει πάντα να κερδίσει, και ήταν πολύ απογοητευμένος. Δίνει τα πάντα στην εθνική του ομάδα.

«Δημοσίευσε μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δέκα λεπτά μετά το παιχνίδι, αλλά κανείς δεν λέει ότι ήταν ωραίο από αυτόν».