Ο Φερνάντες ανοίγει τη σχέση του με τον Πογκμπά

Ο αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μπρούνο Φερνάντες αποκάλυψε πώς παίζει μαζί με τον Πολ Πογκμπά έχει επηρεάσει το παιχνίδι του.

Ο Bruno Fernandes και ο Paul Pogba έχουν διαπρέψει στο κέντρο της United και οι Πορτογάλοι πιστεύουν ότι υπάρχουν περισσότερα να έρθουν μαζί με τον Γάλλο.

Από Fernandes έκανε το ντεμπούτο του για το σύλλογο, υπήρχε πολλή συζήτηση γύρω από το αν και οι δύο παίκτες θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστήσει στην ίδια σύνθεση. Κάποιοι ακόμη εικάζουν ότι ο Γάλλος θα ήταν αυτός που θα έφευγε εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, είναι το αντίθετο μέχρι στιγμής.

Πράγματι, ο Paul Pogba έχει αναπτυχθεί βαθύτερα για να φιλοξενήσει τους Πορτογάλους, αλλά το ζευγάρι έχει εντυπωσιαστεί σε μεγάλο βαθμό ως μέρος ενός άξονα υπό Solskjaer.

Μιλώντας σε ένα Q and A, ο Fernandes λέει ότι παίζοντας μαζί με τον Pogba τον έχει κάνει πολύ καλύτερο παίκτη στο γήπεδο.

Είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η σχέση μου με τον Paul από την αρχή, καθώς συνάντησα ήδη τον Paul στην Ιταλία, τον γνωρίζω ήδη με πολύ, πολύ συγγενή αλλά, φυσικά, έχουμε μια καλή σχέση»

«Νομίζω ότι, στο γήπεδο, δεν υπάρχει ακόμα το καλύτερο και για τους δυο μας. Μπορούμε να τα πάμε πολύ καλύτερα μαζί. Νομίζω ότι τα πάμε καλύτερα τώρα επειδή οι άνθρωποι και οι παίκτες ανησυχούν για το ποιος μπορεί να σημαδέψει — έχουμε τον Paul Pogba και τον Bruno Fernandes στα ίδια μέρη, τις ίδιες τσέπες. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους παίκτες να βρουν ποιον να σημειώσουν και ποιον να δώσουν ελευθερία και έτσι είναι καλό για την ομάδα. Αυτό είναι το καλύτερο για εμάς, διότι γνωρίζουμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα να παίξει μαζί».

«Νομίζω ότι όταν παίζετε με το καλύτερο, το καλύτερο σας βγαίνει επίσης. Για μένα, παίζοντας με τον Paul, είναι να παίζω με έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Έτσι νομίζω ότι το καλύτερο από μένα βγαίνει και με βοήθησε να έχω αυτού του είδους τις ιδιότητες.

Εκτός γηπέδου, υπάρχει μια εξίσου ισχυρή σχέση μεταξύ Fernandes και Pogba.

«Και το καλό είναι, εκτός γηπέδου, ότι έχουμε πραγματικά, πολύ καλές σχέσεις τώρα με τον Perudo, το παιχνίδι που όλοι παίζουμε στην ομάδα», αποκάλυψε η διεθνής Γαλλία. «Γίνεται καλύτερο, οι διασυνδέσεις με την ομάδα, γιατί όταν έχεις τέτοιου είδους διασυνδέσεις, δεν έχει σημασία αν είναι παιχνίδι καρτών, Perudo τώρα, και ο Ludo είναι αυτός που μερικές φορές παίζω με τον Fred.»

«Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για εμάς και την ομάδα. Ξέρεις, μερικές φορές, είμαστε μόνο πέντε ή έξι από εμάς που παίζουμε αλλά η υπόλοιπη ομάδα παρακολουθεί και λέει να μην το βάλεις αυτό, να το βάλεις ή να μην το πεις αυτό, να πεις αυτό. Αυτό είναι καλό για το πνεύμα της ομάδας και είναι πολύ καλό».

«Νομίζω ότι ο Paul είναι ένας από τους παίκτες που έχει ένα καλό πνεύμα, καλές στιγμές στο καμαρίνι. Είναι πολύ αστείος τύπος και μπορεί πάντα να έχει κάτι καλό να πει για να κάνει τους ανθρώπους να γελάσουν».