Ο Τόνι Κρος προεπισκοπεί τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Αταλάντα

Πριν από τον αυριανό αγώνα, ο Τόνι Κρος ήθελε να κάνει προεπισκόπηση του αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Αταλάντα την Τετάρτη.

Ο Τόνι Κρος γνωρίζει πόσο περίπλοκο θα είναι το Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Αταλάντα την Τετάρτη. Οι Ισπανοί γίγαντες ταξιδεύουν στο Μπέργκαμο για να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Gian Piero Gasperini, η οποία είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αουτσάιντερ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θα πάνε για να παίξουν αυτό το παιχνίδι με μόνο 13 παίκτες πρώτης ομάδας στο ρόστερ λόγω αρκετών τραυματισμών που υποφέρουν. Η νίκη αύριο απαιτεί ένα θαύμα που μόνο μια λέσχη όπως η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να παράγει, και οι Λος Μπλάνκος είναι έτοιμοι για την πρόκληση.

Ο Τόνι Κρος υπήρξε ένας από τους βασικούς παίκτες της φετινής σεζόν και ένας από τους λόγους που είναι ακόμα ζωντανοί σε δύο διαγωνισμούς. Σχηματίζει ένα θανάσιμο κέντρο μαζί με τον Λούκα Μοντρίκ και τον Κασεμίρο που δίνει κάθε αντίπαλο εφιάλτη. Παρά το γεγονός ότι παίζει ενάντια στις πιθανότητες, ο Toni εξακολουθεί να είναι σίγουρος ότι οι παίκτες θα παράγουν μια αξιοπρεπή απόδοση. Αν χάσουν, θα πρέπει να είναι μόνο με ένα γκολ. Απλά δεν μπορούν να επιτρέψουν πολλά γκολ και να μην σκοράρουν ούτε ένα.

Ο Κρος πιστεύει ότι οι συμπαίκτες του μπορούν να επικρατήσουν.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Τόνι Κρος είπε τα εξής μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ρεάλ Μαδρίτης: «Θέλουμε να μπούμε στην μπάλα και να έχουμε μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε και να προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είμαστε τώρα στα τελευταία 16, παίζουμε μακριά από το σπίτι και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να βγούμε έξω και να παίξουμε το παιχνίδι μας. Είναι σαν τελικός κυπέλλου για μας. Για μένα, το Champions League ξεκινά τώρα, αυτά είναι τα είδη των παιχνιδιών που απολαμβάνουμε.

«Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο, όχι μόνο λόγω των απουσιών μας, Atalanta είναι μια πολύ καλή πλευρά που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και είναι ισχυρή σε επίθεση. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι τους γιατί είμαι σίγουρος ότι επιθετικά θα είμαστε ικανοί να κάνουμε κάτι, αλλά θα πρέπει επίσης να υπερασπιστούμε καλά αν θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Κάθε φορά που χάνουμε σημαντικούς παίκτες, πρέπει πάντα να συνεργαζόμαστε, όπως κάνουμε τελευταία, και να ανεβαίνουμε στο παιχνίδι και αυτό έχουμε δει στα τελευταία παιχνίδια της Λαλίγκα».