Ο Τόμας Τούτσελ ανατινάζει την άμυνα της Τσέλσι μετά τη νίκη του Λέστερ

Οι Blues διεκδίκησαν μια στενή νίκη επί των καλεσμένους τους αφού κατέβησαν έναν άνδρα νωρίς.

Ο διευθυντής της Τσέλσι Τόμας Τούτσελ παραδέχτηκε ότι η ομάδα του δεν έχει φτάσει ακόμα στην κορυφή της αμυντικής της μορφής.

Ένα δύσκολο πρώτο ημίχρονο είδε τους Blues να χάνουν τον Conor Gallagher με μια ευθεία κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, το στήριγμα του Raheem Sterling στη δεύτερη περίοδο κέρδισε τη νίκη για τους Blues στη δεύτερη περίοδο. Παρά τη νίκη, ο Tuchel δεν διστάζει να εκφράσει την απογοήτευσή του για την οπισθοδρόμηση της Τσέλσι.

«Σήμερα είναι υπεύθυνος για ό, τι έκανε και ξέρει ότι ήταν ένα τεράστιο λάθος», δήλωσε ο Tuchel για το λάθος του Gallagher. «Μιλήσαμε για λίγο μετά το παιχνίδι, και τέτοια πράγματα συμβαίνουν.

«Δεν είναι αποκλειστικά δικό του λάθος, γιατί ήταν ένα set-piece για εμάς και είναι τσαπατσούλικο το πώς παίρνουμε set-pieces αυτή τη στιγμή.

«Δεν έχουμε πίστη και ακρίβεια, οπότε δεν είναι αρκετά καλό. Δίνουμε ευκαιρίες, είμαστε απρόσεκτοι στην κάλυψη και κακοί στη λήψη αποφάσεων, οπότε πρέπει να σταματήσουμε και να βελτιωθούμε αμέσως.

«Είμαστε σε αυτό με την ομάδα, οπότε δεν ξέρω γιατί συνέβη ξανά. Είναι πολύ κακή απόφαση για τον Κόνορ, οπότε φυσικά είναι αναστατωμένος, γιατί παραλίγο να σκοτώσει έναν ολόκληρο αγώνα ποδοσφαίρου».

Οι Blues θα συναντηθούν Σαουθάμπτον σε έναν αγώνα μέσα της εβδομάδας αυτή την Τρίτη.