Ο Τσάβι σχεδιάζει να φέρει έναν μέσο πίσω στη Βαρκελώνη

Μετά την επαναφορά του Dani Alves πίσω στο Camp Nou, το νέο αφεντικό Xavi σχεδιάζει να φέρει πίσω ένα άλλο αστέρι της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Βαρκελώνης, ο Τσάβι προσπαθεί να φέρει ένα άλλο αγαπημένο κλαμπ στο Καμπ Νόου.

Σύμφωνα με έκθεση του Sport, ο θρύλος του συλλόγου θέλει να υπογράψει Thiago Alcantara από το Λίβερπουλ. Πιστεύει ότι ο Ισπανός είναι η ιδανική απάντηση για την επίλυση της κρίσης στο μέσο του Μπάρκα.

Αν πάμε πίσω στο χρόνο, ο Xavi και ο Thiago ήταν συμπαίκτες όταν οι τελευταίοι μπήκαν στην πρώτη ομάδα και ολοκλήρωσαν 101 εμφανίσεις.

Στην πραγματικότητα, οι αναφορές δείχνουν ότι ο νέος διευθυντής έχει ήδη συζητήσει τη δυνατότητα να επαναφέρει τον 30χρονο.

Ανεξάρτητα από τον αιώνιο δεσμό του Thiago με τον καταλανικό σύλλογο, η πραγματική δοκιμασία για τη Βαρκελώνη θα διαπραγματεύεται με την πλευρά της Premier League.

Ο μαέστρος μεσαίας κλίμακας έχει σπάσει μόνο 90 λεπτά κάτω από Jurgen Klopp αυτή τη σεζόν, έχοντας στο περιθώριο με τραυματισμό μοσχάρι.

Αν ρίξουμε μια ματιά στην κεντρική μονάδα του Barca, ο Xavi έχει στη διάθεση του Sergio Busquests, Frenkie de Jong μαζί με τους νεαρούς Πέδρι, Νίκο Γκονζάλες και Γκάβι.

Ωστόσο, η προσθήκη του Thiago στις τάξεις του συλλόγου θα προσφέρει σημαντική εμπειρία. Πράγματι, ο Ισπανός playmaker έχει δει μια λαμπρή καριέρα με αρκετούς τίτλους σε όλη τη Βαρκελώνη και την Μπάγερν Μονάχου.