Ο Τούχελ λαχταρά τον Ρούντιγκερ να μείνει αφοσιωμένος στην Τσέλσι.

Ο Antonio Rudiger πρόκειται να κλείσει τη συμφωνία του με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του επόμενου έτους, ωστόσο δεν έχει υπογραφεί νέα συμφωνία.

Ο Thomas Tuchel ελπίζει ότι ο Antonio Rudiger θα πάρει την απόφαση να μείνει για περισσότερο χρόνο στο Τσέλσι με το συνεχιζόμενο έπος μεταφοράς του υπερασπιστή.

Προφανώς, ο Γερμανός έχει συνδεθεί με κορυφαίους συλλόγους όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, το Παρίσι Saint-Germain και η Μπάγερν Μονάχου για μια κίνηση αφού γίνει ελεύθερος πράκτορας το 2022.

Ωστόσο, το αφεντικό των Blues ελπίζει ότι ο βασικός του παίκτης θα είναι ανοικτός για διαπραγματεύσεις νέων όρων στο Stamford Bridge πριν από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Tuchel είπε για το μέλλον του Rudiger: «Δεν επηρεάζει αυτή τη νοοτροπία, δεν επηρεάζει την ποιότητά του. Και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη συμπεριφορά του. Είναι πλήρως αφοσιωμένος στην Τσέλσι αυτή τη στιγμή.»

«Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι αισθάνεται την εμπιστοσύνη και το σεβασμό και την αγάπη από το σύλλογο και από τους θεατές.»

«Είναι μεγάλος ανταγωνιστής και βρίσκεται ακριβώς στο σωστό σημείο. Είναι στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είναι σε ένα κλαμπ όπου πραγματικά έχει σημασία. Και αυτό του ταιριάζει απόλυτα, οπότε ας είμαστε υπομονετικοί και ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό τέλος».

Το αφεντικό της Blues πρόσθεσε: «Ο Τόνι γνωρίζει το ρόλο του και αποδέχεται το ρόλο του και τον ζει στο μέγιστο».

«Απαιτούμε πολλά και παραδίδει πολλά. Νομίζω ότι μια καλή σχέση πάντα με βοηθά ως προπονητής και βοηθά κάθε παίκτη. Θέλουμε να το εγκάρουμε και να το κρατήσουμε αυτό. Αυτή τη στιγμή έχουμε αυτό που έχουμε και τώρα είναι η Τόνι και το καθήκον μου να συνεχίσω.»