Ο Τούτσελ εκδίδει προειδοποίηση τραυματισμού για την Πούλισιτς της USMNT

Εν όψει των προκριματικών συναντήσεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου για το USMNT, ο Τόμας Τούτσελ έστειλε προειδοποίηση τραυματισμού για τον Κρίστιαν Πούλισιτς, ο οποίος περιμένει πλήρη ανάρρωση.

Ο προπονητής της Τσέλσι Τόμας Τούσελ εξέδωσε προειδοποίηση τραυματισμού για το USMNT σχετικά με την καταλληλότητα του Κρίστιαν Πούλισιτς εν όψει της διεθνούς διακοπής.

Σύμφωνα με το γερμανικό αφεντικό, ο ταχύτατος αισθάνεται ελαφρά δυσφορία καθώς συνεχίζει να προχωρά στην ανάρρωση του αστραγάλου του.

Κατά τη διάρκεια της μεσοβδόμαδας, ο Πούλισιτς εμφανίστηκε στο γήπεδο ως υποκατάστατο στη νίκη του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάλμο.

Αργότερα, η παντόφλα USMNT είδε επίσης μερικά λεπτά δράσης στην κλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ του Σαββάτου εναντίον του Μπέρνλεϊ.

Ωστόσο, ο Tucel δεν πιστεύει ότι η επιστροφή του για την Chelsea τον καθιστά κατάλληλο για τους επερχόμενους προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Μεξικού και της Τζαμάικα.

Το αφεντικό των Μπλουζ είπε στους δημοσιογράφους του Πούλισιτς: «Η απάντηση είναι ότι αν κοιτάξετε τα πρακτικά όπως είπατε, η ερώτηση ίσως απαντηθεί. Ελπίζω να μην τον υπερχειρούν και να είναι αρκετά υπεύθυνοι.

«Ο Κρίστιαν νιώθει ακόμα λίγο πόνο. Είναι θέμα διαχείρισης του πόνου. Δεν είναι θέμα επανακυκλοποίησης ή τραυματίας. Απλά είναι ακόμα οδυνηρό. Προσπάθησε σκληρά.

«Θέλει απεγνωσμένα να επιστρέψει. Τον χρειαζόμασταν πίσω. Ήταν μια καλή αρχή γι’ αυτόν στο Μάλμο. Σήμερα είχε 10 λεπτά [εναντίον του Μπέρνλι]. Είμαστε λίγο ανήσυχοι.

«Ας ελπίσουμε ότι ο καθένας, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού του, είναι υπεύθυνος. Και δεν παρασύρεται από τα συναισθήματα και βοηθώντας τη χώρα του να κερδίσει έναν πολύ σημαντικό αγώνα. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά και τα λεπτά θα τον ανυψώσουν και θα επιστρέψει πιο δυνατός».