Ο Τούσελ ορίζει πιθανή ημερομηνία για την επιστροφή της Τσέλσι του Κοβάτσιτς

Πριν από το ντέρμπι του Λονδίνου αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τούσελ πρότεινε ημερομηνία επιστροφής για το πότε θα μπορούσε να επιστρέψει ο Κοβάτσιτς.

Ο Ματέο Κοβάτσιτς είναι έξω από τον αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ της Τσέλσι εναντίον του Γουέστ Χαμ το Σάββατο, αλλά μπορεί να επιστρέψει για να αντιμετωπίσει το Φούλαμ μια εβδομάδα αργότερα την 1η Μαΐου.

Ο πρώην μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε τα τρία τελευταία παιχνίδια λόγω ενός προβλήματος hamstring.

Ωστόσο, ενώ ο Κοβάτσιτς είναι απίθανο να επιστρέψει εγκαίρως για να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ την Τρίτη, ο Τόμας Τούσελ ελπίζει να τον ανακαλέσει για το επερχόμενο ντέρμπι του δυτικού Λονδίνου.

«Τα νέα της ομάδας είναι ότι δεν υπάρχουν νέα. Ο Mateo είναι ακόμα έξω, όλοι οι άλλοι είναι εντάξει», δήλωσε ο μάνατζερ της Chelsea σε ένα συνέδριο πριν τον αγώνα σύμφωνα με το Football London.

Όταν μπορούσε να επιστρέψει ο Κοβάτσιτς, ο Τούσελ είπε: «Εγώ προσωπικά, πιστεύω ότι μπορούμε να ελπίζουμε για το Φούλαμ. Αλλά μην το θεωρείς δεδομένο.

«Ίσως οι φυσιοθεραπευτές και οι γιατροί να με σκοτώσουν γι’ αυτό. Ίσως το Φούλαμ, που είναι μεταξύ των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αύριο είναι παιχνίδι. Μετά έχουμε δύο μέρες να προετοιμαστούμε για τη Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς εκπαίδευση, αυτό δεν θα συμβεί. Άρα ο Φούλαμ είναι ο στόχος».