Ο Τουχέλ απαντά στα αμφιλεγόμενα σχόλια του Λουκάκου Τσέλσι

Ο επιθετικός Blues πρόσφατα χτύπησε έξω στο τρέχον σύστημα του συλλόγου και αποκάλυψε ότι έχει ήδη το ένα μάτι για την επιστροφή στην Inter Milan.

Ο διευθυντής της Τσέλσι Τόμας Τουχέλ παραδέχεται ότι δεν του άρεσαν αυτά που είπε ο Romelu Lukaku στην πρόσφατη συνέντευξή του, καθώς φέρνει «θόρυβο» στο κλαμπ.

Σε συνέντευξή του στο Sky Sport Italia, ο Lukaku αποκάλυψε ότι δεν χαίρεται για την κατάστασή του στη γέφυρα Στάμφορντ. Ο επιθετικός πιστεύει ότι το σύστημα του Τουχέλ δεν του ταιριάζει. Είπε, όμως, ότι θα συνέχιζε να εργάζεται σκληρά για να κερδίσει την εύνοια κάτω από τον προπονητή.

Η συνέντευξη, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη, σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε χώρα πριν από τρεις εβδομάδες περίπου.

Τι είπε ο Λουκάκου;

«Σωματικά, είμαι καλά. Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση στην Chelsea», είπε ο 28χρονος.

«Ο Tuchel επέλεξε να παίξει με ένα άλλο σύστημα — δεν θα τα παρατήσω, θα είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάσταση, αλλά είμαι επαγγελματίας — και δεν μπορώ να τα παρατήσω τώρα».

Ο Lukaku εξέφρασε επίσης την επιθυμία να επιστρέψει στην πρώην λέσχη Inter Milan ενώ βρίσκεται ακόμα σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όχι όταν πλησιάζει στο τέλος της καριέρας του.

Τι είπε ο Τουσέλ γι’ αυτό;

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα την Παρασκευή, εν όψει του αγώνα του συλλόγου εναντίον της Λίβερπουλ αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Τούσελ αρνήθηκε να διαβάσει πάρα πολλά σε άλλα ΜΜΕ ερμηνεύοντας τα σχόλια του Λουκάκου ως απόδειξη ότι είναι δυσαρεστημένος.

«Δεν μας αρέσει φυσικά γιατί φέρνει θόρυβο που δεν χρειαζόμαστε και δεν βοηθάει. Δεν θέλουμε να κάνουμε περισσότερα από ό, τι είναι στην πραγματικότητα», είπε ο Γερμανός.

«Είναι πολύ εύκολο να αφαιρείτε τις γραμμές εκτός πλαισίου, είναι πολύ εύκολο να συντομεύσετε τις γραμμές, να κάνετε πρωτοσέλιδα και αργότερα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι τόσο κακό και όχι αυτό που εννοούσε.

«Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν μας αρέσει, δεν μου αρέσει γιατί είναι θόρυβος που δεν χρειαζόμαστε. Χρειαζόμαστε ένα ήρεμο περιβάλλον και εστίαση και αυτό δεν βοηθά.»