Ο Τουσέλ σχολιάζει την μεταφορά του Λουίς Σουάρεζ στην Τσέλσι

Thomas Tucel ανοίγει σε μια αποτυχημένη κίνηση για να υπογράψει Luis Suarez ενώ στο PSG και επίσης μίλησε για την προοπτική να φέρει τον παίκτη στο Chelsea.

Thomas Tucell έχει σε ένα σημείο στο χρόνο είχε Luis Suarez στα σχέδιά του ως διευθυντής. Ωστόσο, ο Γερμανός διαχειριστής δεν έχει σχέδιο να φέρει τον παίκτη στην Τσέλσι.

Ο Ουρουγουανός φόργουερ έχει εντυπωσιαστεί μακράν αυτή τη σεζόν και θα έρθει στο προσκήνιο στο Champions League την Τρίτη.

Οι Blues αντιμετωπίζουν Ατλέτικο Μαδρίτης Suarez στο Τσάμπιονς Λιγκ τους τελευταία 16 πρώτο πόδι σύγκρουση.

Εν όψει της σύγκρουσης, ο Τουσέλ συζήτησε την ανεπιτυχή κίνησή του για προσγείωση του 34χρονου από τη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι κατά τη διάρκεια της θητείας του στο PSG.

Το αφεντικό Chelsea είπε όπως αναφέρεται από Evening Standard: «Υπήρχε μια πιθανότητα (να τον υπογράψει), ακούσαμε τις φήμες ότι. Ήταν έτοιμος να φύγει από τη Βαρκελώνη και δεν θα μας ενδιέφερε να υπογράψουμε έναν από τους καλύτερους απεργούς του παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

«Δοκιμάσαμε την τύχη μας, δεν τα καταφέραμε. Επέλεξε να μείνει στην Ισπανία, άλλαξε για το Ατλέτικο και πάλι αποδεικνύει την ποιότητά του».

«Είναι ένας γεννημένος επιθετικός και ήταν η συγκεκριμένη νοοτροπία που μόνο απεργοί. Έχει τη θέληση να δείξει την ένταση, τον θυμό του και να σκοράρει. Ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος — τι παίκτης.»

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αναζητήσει για να αναβιώσει το ενδιαφέρον του για το Suarez ως αφεντικό της Chelsea, ο Tucel απάντησε: «Δεν ξέρω. Εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν ίσως κατάλληλο για την ομάδα μας στο Παρίσι».

«Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, νομίζω ότι έχει συμβόλαιο και δεν αξίζει να το σκεφτόμαστε και δεν το έχω κάνει.»

«Και η πιθανότητα είναι υψηλή ότι δεν θα το σκεφτούμε.»

Ο Suarez συνεχίζει να παραδίδει τα αγαθά για το Atletico αυτόν τον όρο, σημειώνοντας 16 γκολ και καταγράφοντας δύο ασίστ σε 24 παιχνίδια σε όλους τους διαγωνισμούς.