Ο Τουσέλ παραδέχεται ότι η Τσέλσι ήταν «τυχερή «εναντίον του Μπάρνσλεϊ

Ο Thomas Tucel πιστεύει ότι η Chelsea δεν έβγαλε τις καλύτερες επιδόσεις τους και χρειαζόταν τύχη για να περάσει από το Barnsley στο Κύπελλο FA.

Η Tammy Abraham έσωσε τα ρουζ της Chelsea με ένα δεύτερο ημίχρονο νικητή καθώς η πλευρά του ξύνεται στους προημιτελικούς με νίκη 1-0.

Ο 23χρονος σκόραρε το μοναδικό γκολ από κοντινή απόσταση και ήταν δύσκολο για τον Μπάρνσλεϊ που πάλεψε καλά.

Παρά το γεγονός ότι η Τσέλσι κυριαρχούσε στο μεγαλύτερο μέρος της κατοχής, ήταν η πλευρά του Πρωταθλήματος που πήρε τα περισσότερα σουτ και δημιούργησε περισσότερες πιθανότητες σκοράροντας γκολ.

Ο σκόρερ έγινε αμυντικός αργά καθώς η Τάμι Αβραάμ έκανε μια άδεια από τη γραμμή του για να κρατήσει το επίπεδο των βαθμολογιών.

Βλέποντας πώς εξελίχθηκε το παιχνίδι και κατέληξε τελικά, ο Τουσέλ παραδέχεται ότι η Τσέλσι ήταν περισσότερο ή λιγότερο «τυχερή» που κέρδισε τη νίκη.

«Ήμασταν τυχεροί δύο φορές» είπε σύμφωνα με την ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Στο πρώτο ημίχρονο για να έχουμε Kepa που μας έσωσε, και ήμασταν τυχεροί όταν η Tammy μας έσωσε με την επικεφαλίδα στη γραμμή, έτσι στο τέλος πρέπει να παραδεχτούμε ότι αγωνιστήκαμε να παίξουμε, αλλά στο κύπελλο είναι μερικές φορές έτσι.»

«Γι ‘αυτό και δεν θέλω να είναι πάρα πολύ σκληρή με τα παιδιά. Οι συνθήκες δεν ήταν πολύ εύκολες και περάσαμε κάτι που είναι το πιο σημαντικό».

Ο Tucel παραδέχτηκε επίσης ότι δεν ήταν η καλύτερη απόδοση από τους Blues και περίμενε να δει περισσότερα.

«Πρέπει να είμαι ειλικρινής, ναι, είμαι ανακουφισμένος» πρόσθεσε.

«Αλλά μπορούμε να σταματήσουμε την ανάλυση. Έχει ήδη γίνει. Η Τσέλσι μέχρι τους προημιτελικούς — full-stop!»

«Μπορούμε σαφώς να παίξει καλύτερα, δεν ήταν η καλύτερη απόδοση μας» συνέχισε.

«Η αντιμετώπιση των σημερινών δυσκολιών ήταν δύσκολη για εμάς.»

«Για να αντιμετωπίσουμε την πίεση, για να ξεφύγουμε από την πίεση στο δικό μας μισό κάναμε κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο, τότε παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, σε μια διαφορετική δομή για να βοηθήσουμε την ομάδα».

«Το παίξαμε πολύ καλά μέχρι που σκοράραμε ένα πολύ ωραίο γκολ, αλλά μετά από αυτό, ο αντίπαλος πήρε και πάλι πολλά ρίσκα και έπαιξε πολύ επιθετικά. Είχαμε πρόβλημα να αντιμετωπίσουμε τις πρώτες προκλήσεις, προβλήματα για να αντιμετωπίσουμε τις δεύτερες μπάλες και έτσι τελικά ήταν πάρα πολύ βαθιά για πάρα πολλά λεπτά».