Ο Τουσέλ μιλάει «ανήσυχος «και «θυμωμένος» για το μέλλον της Τσέλσι του Αβραάμ

Μόνο πέντε φορές έχει το προϊόν της ακαδημίας club εμφανίζεται από την αλλαγή στη διαχείριση Blues τον Ιανουάριο.

Ο Thomas Tucel παραδέχεται την αναταραχή της Tammy Abraham λόγω έλλειψης χρόνου παιχνιδιού λέγοντας ότι ο παίκτης είναι «ανήσυχος» και «θυμωμένος» με την κατάστασή του στο Chelsea.

Ο Αβραάμ έχει πέσει κάτω από την ιεραρχία της ομάδας από τότε που ο Τουσέλ αντικατέστησε τον Φρανκ Λάμπαρντ στην πιγκέτα Τσέλσι, χάνοντας σημαντικά παιχνίδια όπως οι συγκρούσεις του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης και του Πόρτο.

Αυτό έχει οδηγήσει σε εικασίες ότι σκέφτεται να αποχωρήσει από το σύλλογο, ώστε να κάνει την υπόθεσή του ισχυρότερη επειδή μπήκε στην ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Το Leicester City και το West Ham είναι μεταξύ αυτών που φέρεται να ενδιαφέρονται να υπογράψουν τον επιθετικό που έχει 12 γκολ από 30 αγώνες σε όλους τους διαγωνισμούς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν.

«Όλοι ανησυχούν όταν δεν είναι στην ομάδα, αλλά δεν είναι ποτέ εύκολη απόφαση για μένα», είπε ο Tucel, μέσω του Football London.

«Έχω μεγάλη συμπάθεια για αυτόν και μπορώ να καταλάβω ότι είναι ανήσυχος και λυπημένος και ίσως θυμωμένος μαζί μου όταν παίρνω αυτές τις αποφάσεις.

«Μερικές φορές περνάμε σχεδόν μια ώρα μιλώντας μετά την τελευταία προπόνηση που πρέπει να πάρουμε αποφάσεις και ποιοι παίκτες πρέπει να αφήσουμε στο σπίτι, επειδή είναι τα μικρά περιθώρια που αποφασίζουν.

«Tammy έχει πάρει αυτή την απόφαση τώρα μερικές φορές εναντίον του, η οποία δεν είναι ποτέ προσωπική, αλλά αυτή είναι η ζωή στο Chelsea μερικές φορές ως παίκτης.

«Ελπίζω ότι δεν θα χαθεί σε πάρα πολλές σκέψεις, επειδή ξέρει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί πάρα πολύ για την κατάστασή του.

«Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να παραμείνει συγκεντρωμένος και να παραμείνει πιστός, καθώς η κατάσταση ενός επιθετικού μπορεί να αλλάξει μέσα σε λίγα λεπτά.

«Πλησιάζουμε μια σημαντική εκπαίδευση και οι αποφάσεις μου δεν έχουν παρθεί ακόμα».